Κατέθεσε στην ερευνητική επιτροπή για τ/κ περιουσίες ο γ.διευθυντής του ΥΠΕΣ

Με την κατάθεση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών Ανδρέα Ασσιώτη συνέχισε σήμερα το έργο της η Ερευνητική Επιτροπή σχετικά με καταγγελίες για απαλλοτριώσεις και αγοραπωλησίες τουρκοκυπριακών περιουσιών στις ελεγχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία περιοχές.

Ο κ. Ασσιώτης παρέδωσε στην Πρόεδρο της Επιτροπής, Νόρα Νικολαϊδου πέντε φακέλους με διάφορα στοιχεία που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες και στις υποθέσεις που εξετάζει η Ερευνητική Επιτροπής.

Επίσης ο κ. Ασσιώτης εισηγήθηκε στην Ερευνητική Επιτροπή, άτομα τα οποία θα ήταν χρήσιμο να καταθέσουν ενώπιόν της και που υπάγονται σε διάφορες κρατικές υπηρεσίες των Υπουργείων που εμπλέκονται σε υποθέσεις αγοραπωλησίας τ/κ περιουσιών.

Στην Ερευνητική Επιτροπή συμμετέχουν επίσης, η Στάλω Αριστείδου και Θάσος Νεοκλέους, συνεδριάζει στο Υπουργείο Συγκοινωνιών και θα συνεχίσει το έργο της την ερχόμενη Τρίτη.

 

Check Also

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές

Τι αναφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για απενεργοποίηση των κινητών στις φυλακές Tο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών …

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Προεδρικές εκλογές: 27η Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει, …