Κατάσχεση 1,5 κιλού κοκαϊνης – Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα

Κατάσχεση 1,5 κιλού κοκαϊνης – Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα

Στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) ανέκοψαν γύρω στις 8 χθες βράδυ για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγείτο από 35χρονο κάτοικο Λευκωσίας καθώς και δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 42χρονο έχοντας ως συνοδηγό 35χρονη και οι δύο από την επαρχία Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 35χρονου μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης, τρία σκεύη καπνίσματος με ίχνη μεθαμφεταμίνης και χρηματικό ποσό.

Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα του 42χρονου, εντοπίστηκε συσκευασία που περιείχε άσπρη κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη βάρους 625 γραμμαρίων περίπου και δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ενάμισι κιλό άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Σε τσαντάκι που είχε στην κατοχή του ο 42χρονος, εντοπίστηκε επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 25 γραμμαρίων περίπου, ένα δισκίο που πιστεύεται ότι είναι ecstasy και μικρή ποσότητα ουσίας που μοιάζει με ρητίνη κάνναβης, καθώς και χρηματικό ποσό.

Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.