Κατάντησε η Κύπρος, κράτος των προνομιούχων..

Σύμφωνα με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, αξιωματούχοι του κράτους συνεχίζουν να παίρνουν 2 και 3 συντάξεις.

Πολλοί από αυτούς, παίρνουν το μισθό τους και ταυτόχρονα αφού έχουν υπηρετήσει στη κυβέρνηση από άλλα πόστα, παίρνουν ακόμα 1-2 τσεκούθκια το μήνα.

Δυστυχώς σε αυτό το τόπο, υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και εξακολουθούν να διορίζονται συνταξιούχοι των τριών συντάξεων ενώ υπάρχουν συμπατριώτες μας οι οποίοι είναι άνεργοι.

Ο μέσος πολίτης  αρχίζει από το μέσο του μήνα να «μετρά τα κουκιά του» για να δει αν θα τη βγάλει μέχρι το τέλος του μηνός,  χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους και να παρακαλούν να βρουν έστω και μια δουλειά «του ποδαριού», αλλά στα ψηλότερα δώματα φαίνεται ότι δεν τους απασχολούν τέτοια ζητήματα.

Εξακολουθούν κάποιοι να ζουν σαν βασιλιάδες, παίρνοντας 2 και 3 συντάξεις μαζί με το μισθό τους και άλλοι να ψάχνουν για δουλειά….

Δυστυχώς οι προνομιούχοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως να διατηρήσουν  τους μισθούς και τις συντάξεις τους. Παντού διορίζονται συνταξιούχοι αδιαφορώντας για τους άνεργους…

Για το πως ζουν οι υπόλοιποι, δεν τους ενδιαφέρει ποσώς…

Κατάντησε η Κύπρος, κράτος των λίγων, της κλίκας και  των “προνομιούχων”..