Κασίγιας: Θα φύγω από την Ρεάλ αν δεν αλλάξει η κατάσταση

Το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξετάζει ο Ίκερ Κασίγιας. Ο 32χρονος, «σημαία» των «μερένγκες», έχει μόλις μία συμμετοχή στην εφετινή περίοδο στην πριμέρα ντιβιζιόν, καθώς έχει χάσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια από τον Ντιέγκο Λόπεθ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι την περασμένη σεζόν.

«Εάν η κατάσταση δεν αλλάξει στο επόμενο τρίμηνο θα μπορούσα να πω ότι θα κοιτάξω να φύγω», τόνισε ο διεθνής γκολκίπερ και πρόσθεσε: «Βρίσκομαι εδώ από τότε που ήμουν μικρό παιδί, αλλά εάν έρθει η ώρα θα πρέπει να να παρθεί κάποια απόφαση».

Η μοναδική εμφάνιση του Κασίγιας με την φανέλα της Ρεάλ ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, ήταν στις επιλογές του Βιθέντε ντελ Μπόσκε για το ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 με τη Γεωργία. «Το Σεπτέμβριο ήθελα να φύγω και ήμουν έτοιμος νε ενημερώσω τον πρόεδρο. Αποφάσισα τελικά να παραμείνω μέλος αυτής της ομάδας για ακόμη περισσότερο. Πάντοτε ήθελα να μείνω στον σύλλογο, αλλά θέλω να παίζω. Θα δώσω μάχη για να επανέλθω στο αρχικό σχήμα.»