Καρούσος: Δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός υποψηφίου να εκφράσω τις θέσεις μου

Καρούσος: Δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός υποψηφίου να εκφράσω τις θέσεις μου

Συνεχίζεται ο σάλος, μετά την ανακοίνωση του ΡΙΚ, ότι ο υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης δεν θα λάβει μέρος στα debates Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε ομιλία του χθες βράδυ  ανέφερε ότι διάβασε με λύπη του σχετικές αναρτήσεις από πρώην συναδέλφους τους στο Υπουργικό Συμβούλιο, οι οποίες εκτίμησε ότι έγιναν χωρίς τη γνώση του προέδρου της Δημοκρατίας.

Στα καρφιά του Νίκου Χριστοδουλίδη απάντησε ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε ότι «οι μετέχοντες στην πολιτική και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι για την προεδρία της χωρας, υπόκεινται σε κριτική καθώς όπως όλοι μας και ότι ο ίδιος δεν χρ43ειάζεται την άδεια κανενός υποψηφίου για να εκφράσει τις θέσεις του.

Δείτε  αυτούσια την ανάρτηση του:

«Οι μετέχοντες στην πολιτική και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι για την προεδρία της χωρας, υπόκεινται σε κριτική καθώς όπως όλοι μας, έτσι και αυτοί, βρισκονται στην κρίση του λαού. Προσωπικά δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός υποψηφίου να εκφράσω τις θέσεις μου, όπως πάντα πράττω δημόσια, ευθαρσώς, με ειλικρίνεια και με καθαρότητα, χωρίς να παίζω κανένα κρυφτό. Δεν είμαι καλομαθημένος στην πολιτική και δεν αποφεύγω ποτέ τον διάλογο επιχειρημάτων, κάτι που η δημοκρατία επιτάσσει. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα συνεχίσω να είμαι»

Check Also

Συννεφιασμένος καιρός με μεμονωμένες ελαφρές βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά …

Δαμιανού για φυλακές: Απαιτούμε πλήρη εξιχνίαση και διαφάνεια

Όταν καταρρέει το σπίτι σου δεν κάνεις μελέτες στατικής επάρκειας, αναφέρει σε γραπτή δήλωση, ο  …