Καρογιάν: Η ΔΗ.ΠΑ. θα συμμετέχει στις Ευρωεκλογές

Η ΔΗ.ΠΑ. θα συμμετέχει στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της παράταξης, Μάριος Καρογιάν κατά την εκδήλωση για κοπή της βασιλόπιττας του Σωματείου, Μέσα Γειτονιάς, στη Λεμεσό.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Σημοκρατικής Παράταξης και φωτογραφίες από την εκδήλωση·

Η επιτροπή και τα μέλη του Δημοκρατικού Σωματείου Μέσα Γειτονιάς, πραγματοποίησαν ψες  την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή τους, με κοπή βασιλόπιτας, στην αίθουσα του σωματείου, στην πλατεία του Δημαρχείου της Μέσα Γειτονιάς στην Λεμεσό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ  φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, στη παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων, μελών και υποστηρικτών του κόμματος.

Την γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης και πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Μάριος Καρογιάν. Το καλωσόρισμα της βραδιάς έκανε ο Αντιδήμαρχος Μέσα Γειτονιάς και Πρόεδρος του Συμβουλίου του σωματείου κ. Μάριος Πρωτοπαπάς.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος  Καρογιάν, δήλωσε πως νοιώθει ευτυχής που βρίσκεται στην Μέσα Γειτονιά, όπου λειτουργεί  το πρώτο σωματείο της Δημοκρατικής Παράταξης. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στα προβλήματα που βιώνει μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας μετά την οικονομική κρίση και υπογράμμισε την ανάγκη, πέρα από τους αριθμούς που ευημερούν, να ευημερήσουν και οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι και οι ευπαθείς ομάδες, ώστε, οι θυσίες του λαού, των πολιτών, να τύχουν ανταλλάγματος και να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα στην κοινωνία μας. «Θέλουμε να δουν τα παιδιά μας καλύτερες μέρες και σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ώστε τα παιδιά μας να μείνουν στις ρίζες τους και όχι να ξενιτεύονται», κατέληξε.

Κάνοντας ειδική αναφορά στο Κυπριακό πρόβλημα, υπογράμμισε πως η Δημοκρατική Παράταξη  με τη νέα χρονιά, θα συνεχίσει να επιδιώκει  δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού. Λύση, με αποχώρηση των Τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων,  κατάργηση των εγγυήσεων και επεμβατικών δικαιωμάτων και εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πολύπαθη Κύπρο μας.

Ερωτηθείς από τους παρευρισκόμενους, ο κ. Καρογιάν απάντησε:

«Επειδή κυκλοφορώ και συναντώ πολύ κόσμο, όλοι με ρωτούν αν θα συμμετέχει η Δημοκρατική Παράταξη στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ένα ισχυρότατο ρεύμα», συμπλήρωσε, «σπρώχνει την παράταξη να συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές, όμως την απόφαση θα την πάρει η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από 306 μέλη». Όπως διευκρίνισε, εντός 15 ημερών αναμένεται να  ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση. Στο άκουσμα αυτό, οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν και αντέδρασαν με ενθουσιασμό.