Καρογιάν: Η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι η έκπληξη των εκλογών

«Μαζί Με τους Πολίτες Θα Κερδίσουμε Το Αύριο», τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, Μάριος Καρογιάν, μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του μαζί με την ομάδα των υποψηφίων βουλευτών της Παράταξης:

«Σήμερα επίσημα καταθέτουμε ως Δημοκρατική Παράταξη το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα δώσουμε τη μάχη για αυτές τις Βουλευτικές Εκλογές.

Ο τόπος μας, είναι κοινή παραδοχή, βρίσκεται ενώπιον σοβαρών κινδύνων και μεγάλων προκλήσεων που διακυβεύουν και το μέλλον του και την προοπτική του και τη συνοχή του.

Ο τόπος μας βρίσκεται μπροστά σε μια πολυεπίπεδη υγειονομική, οικονομική, θεσμική κρίση.

Αυτό που απαιτούν οι πολίτες είναι να υπάρξουν διέξοδοι σε αυτά τα αδιέξοδα.

Οι καιροί είναι χαλεποί. Είναι η ώρα των συνθέσεων, των συναινέσεων, είναι η ώρα της ενότητας και του αλληλοσεβασμού.

Φτάνει πια διχασμός. Φτάνει πια συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις άγονες που ουσιαστικά δεν προσφέρουν τίποτα.

Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες μας μπροστά στην Ιστορία, τις ευθύνες μας στη κοινωνία, τις ευθύνες μας απέναντι στους πολίτες.

Ο δρόμος που εμείς ως Δημοκρατική Παράταξη προτείνουμε είναι αυτός της συνεννόησης.
Μακριά από λαϊκισμούς και να είμαστε διεκδικητικά ρεαλιστές. Μακριά από αποσυνθέσεις, εμείς προτείνουμε συνθέσεις.

Παλεύουμε και θα παλέψουμε για προσδοκίες και ελπίδες όχι για μιζέρια.

Εμείς λοιπόν ως Δημοκρατική Παράταξη, ταπεινά θέτουμε τους εαυτούς μας στην κρίση του κυπριακού λαού, στην κρίση των πολιτών.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι πολίτες θα μας δώσουν την δύναμη για να μπορέσουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στον Κεντρώο χώρο.

Το αυθεντικό κέντρο, το κέντρο που συνενώνει, το κέντρο που δημιουργεί γέφυρες επαφής, και γέφυρες τέτοιες που να μπορέσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να δώσουμε ένα μέλλον, μια προοπτική, μια ελπίδα στον κυπριακό λαό.

Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τους πολίτες θα κάνουμε τη διαφορά.

Η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι η έκπληξη των εκλογών. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι μαζί με τους πολίτες θα κερδίσουμε το Αύριο.