Καρκινοπαθής στη Βρετανία αποχαιρέτισε το άλογο της πριν πεθάνει

Μια 77χρονη καρκινοπαθής κατέληξε έπειτα από τον αποχαιρετισμό που είχε με το άλογό της, με τους παρευρισκομένους να ξεσπούν σε κλάματα τη στιγμή που το άλογο έσκυψε στο κρεβάτι της και έτριψε απαλά τη μύτη του στο πρόσωπό της για μια τελευταία φορά.

Η Σίλα Μαρς πέθανε λίγο αργότερα.Οι νοσοκόμοι με τη συναίνεση της κόρης της, εκπλήρωσαν την τελευταία της επιθυμία και την έβγαλαν, πάνω σε μια χειροκίνητη νοσοκομειακή κλίνη, στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου του Γουίγκαν, στη βορειοδυτική Αγγλία, για να αποχαιρετίσει την Μπρόνγουεν, ένα θηλυκό πόνι 25 χρονών.

«Όλες οι νοσοκόμες, όλα τα μέλη της οικογένειας έκλαιγαν, νομίζω ότι η μόνη που δεν δάκρυσε ήταν η μητέρα μου, ήταν τόσο ευτυχισμένη», είπε η κόρη της, η Τίνα Μαρς,μιλώντας στο BBC.

«Η μαμά με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει σε αυτό το στάδιο, αλλά είχε τη δύναμη να πει το όνομα της Μπρόνγουεν και να της ζητήσει ένα φιλί, και η Μπρόνγουεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε», πρόσθεσε η Τίνα Μαρς.

Μια φωτογραφία του αποχαιρετισμού της γυναίκας και του αλόγου τυπώθηκε σε πολλές βρετανικές εφημερίδες και αναρτήθηκε και αναμεταδόθηκε από χιλιάδες χρήστες του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter.