Καραγκούνης: «Οι πιθανότητες στο μπαράζ είναι 50-50»

​Στην πορεία της Εθνικής Ελλάδας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στους αγώνες μπαράζ με τη Ρουμανία αναφέρθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, μιλώντας στο ρουμάνικο περιοδικό «Fanatik».

Ο διεθνής χαφ της Φούλαμ τόνισε πως η «γαλανόλευκη» δεν κατάφερε στο… νήμα να πάρει την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει τώρα στους αγώνες μπαράζ με τους Ρουμάνους.

«Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Εμείς είναι σίγουρο ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση. Θεωρώ ότι κάναμε έναν πολύ καλό βαθμολογικό απολογισμό, αλλά εν τέλει πέρασαν οι Βόσνιοι στην ισοβαθμία.

Θέλω να τους συγχαρώ γιατί πράγματι έκαναν έναν πολύ καλό προκριματικό γύρο, αλλά θέλω να συγχαρώ και την ομάδα μου, γιατί επί της ουσίας τερματίσαμε στην πρώτη θέση και χάσαμε την απευθείας πρόκριση στην ισοβαθμία», τόνισε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και στη συνέχεια μίλησε για την προσεχή μας αντίπαλο:

«Η γενιά του Χάτζι ήταν καταπληκτική και τη θαύμαζα στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι σαν τώρα τις εμφανίσεις της Ρουμανίας στο Μουντιάλ του 1994. Και η τωρινή ομάδα έχει καλούς παίκτες, όπως ο Τόρζε, ο Τανάσε και ο Μαρικά. Θεωρώ ότι οι πιθανότητες στο μπαράζ είναι 50-50 και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα».