Καμμένος: Οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι πρόβατα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν ανάλογα με τις αρχές τους στη Βουλή τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο ότι, αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίζουν.

«Οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε μία κοινοβουλευτική ομάδα 13 βουλευτών, η οποία, αυτή τη στιγμή, ψηφίζει ανάλογα με τις αρχές, με τις οποίες εξελέγη μέσα στη Βουλή. Εάν λοιπόν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές, δεν θα το ψηφίσουμε. Οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να δώσει το στίγμα της, πριν τις προγραμματικές δηλώσεις, ενώ τόνισε ότι τα σενάρια τρομοκρατίας δεν ήταν πραγματικά. «Δεν είδαμε καταστροφές. Δεν είδαμε να κλείνουν τράπεζες, να αδειάζουν τα ΑΤΜ, δεν είδαμε αυτό το κλίμα τρόμου που προσπαθούσε να επιβάλλει η απερχόμενη κυβέρνηση στον ελληνικό λαό», υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.