Καμμένος: Να παραιτηθεί ο Μουζάλας, έκανε έγκλημα και εθνική ζημιά

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Mega  επέμενε στην παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τόνισε ότι «εδώ έχουμε μια κυβέρνηση συνεργασίας. την κυβέρνηση αυτή ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας. Οφείλει να παραιτηθεί».

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι συγκάλεσε την ΚΟ των ΑΝ.ΕΛ για να συζητηθεί το θέμα Μουζάλα που αποκάλεσε «Μακεδονία» τα Σκόπια.

«Για να στηρίξουμε την κυβέρνηση εμείς πήραμε σκληρές αποφάσεις. Ο Π. Σγουρίδης παραιτήθηκε μόνος του. Ο Δημήτρης Καμμένος παραιτήθηκε για να διευκολύνει την κυβέρνηση για ένα tweet. Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκλείστηκε από στις λίστες παρότι ξέραμε ότι έχει δίκιο. Ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί έχοντας παραιτηθεί ότι έκανε σφάλμα. Στην πολιτική και τη ζωή όσοι κάνουν γκάφες τις πληρώνουν. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να φεύγει ο πρωθυπουργός για να πάει στην Ευρώπη να έχουμε τέτοιου είδους δηλώσεις που είναι εθνικά επιζήμιες. Ο κ. Μουζάλας πριν ένα μήνα έκανε εκτίμηση για 150.000 πρόσφυγες, δεν γίνεται τέτοια λάθη να τα καταπίνουμε όταν θίγουν εθνικά ευαίσθητα θέματα. Ό,τι συγγνώμη και να ζητήσει ο κ. Μουζάλας θα παίζει ένα βίντεο να λέει Μακεδονία της πΓΔΜ» είπε ο κ. Καμμένος.

«Εγώ μίλησα με τον πρωθυπουργό. Σας διαβεβαιώ ότι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα. Δεν είχε ιδέα ο άνθρωπος. Εγώ ενημέρωσα τον Τσίπρα για τη δήλωση Μουζάλα. Του είπα εγώ ζητώ την παραίτηση του κ. Μουζάλα. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω στηρίζοντας έναν υπουργό που έκανε αυτό το έγκλημα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτό που είπε χθες βράδυ αποτελεί τεράστια εθνική ζημιά.