Καμμένος: Θα στηρίξω Τσίπρα μέχρι τέλους – Παραμένει το θέμα στράτευσης

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος,  μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega ξεκαθάρισε ότι: «Θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους» σχολιάζοντας την κυβερνητική πλειοψηφία ενόψει ενός καυτού 2016 που θα φέρει νέα μέτρα και ανατροπές.

«Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία έντιμη πολιτική συμφωνία, ανοιχτή συμφωνία, την οποία έχουμε κάνει ενώπιων του ελληνικού λαού. Η συμφωνία μου με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι μία συμφωνία η οποία δεν έγινε στο πλαίσιο της ανταλλαγής καρεκλών αλλά μία συμφωνία δύο ανθρώπων που αποφάσισαν να συγκρουστούν με το σύστημα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους», δήλωσε χαρακτηριστικά .

Αναφερόμενος παράλληλα στις εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέου αρχηγού, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος «δεν θα μπορούν να συμβιώσουν όλοι μαζί».

Έδωσε επίσης διευκρινίσεις για την στράτευση των γυναικών και τα στρατιωτικά λύκεια, ξεκαθαρίζοντας ότι το θέμα δεν αποσύρεται και ότι θα μιλήσει για τα συγκεκριμένα ζητήματα όχι μόνο με τον Πρωθυπουργό αλλά και με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καμμένος, επισήμανε ότι η εθελοντική στράτευση των γυναικών εξετάζεται ώστε να καλυφθούν ελλείψεις στο προσωπικό των στρατιωτικών δυνάμεων και πρόσθεσε ότι η βασική εκπαίδευση στα στρατιωτικά λύκεια θα δίνει μόρια για τις στρατιωτικές σχολές.