Καλοκαιρινά…πάρτι στην Αμμουδιά, με Ασφάλεια και Υπευθυνότητα

O ΜΑΚΡΟΝΙΣΣΟΣ beach bar είναι ένας πολυχώρος, με ζωντανό, ζωηρό, όμορφο περιβάλλον. Προσφέρει ευχαρίστηση, διασκέδαση και ψυχαγωγία τα τελευταία 40 χρόνια. Φιλοξένει τα καλύτερα/γνωστότερα ονόματα από την Ελληνική και Διεθνή μουσική σκηνή, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη και άνοδο της τουριστικής ζωής του τόπου αλλά και του Νησιού γενικότερα. Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί και να γραφεί πως, ο ΜΑΚΡΟΝΙΣΣΟΣ BEACH BAR ανταγωνίζεται και/ή προσφέρει ισάξιου επιπέδου υπηρεσίες και/ή διασκέδαση με άλλους δημοφιλείς προορισμούς όπως επί παραδείγματι την Μύκονο, την Ίμπιζα και άλλους προορισμούς που αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες τουριστών. Τούτο, επάξια, το έχει καταφέρει ο ΜΑΚΡΟΝΙΣΣΟΣ BEACH BAR, προσελκύοντας τουρίστες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνον, οι οποίοι επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για να χαλαρώσουν, να περάσουν όμορφα, ευχάριστα, με ποιότητα και με ασφάλεια τις διακοπές τους.

Ο ΜΑΚΡΟΝΙΣΣΟΣ BEACH BAR επίσης, σεβόμενος και αναλογιζόμενος την οικονομική δυσκολία που πλείστες οικογένειες των συμπατριωτών μας ζούν, εργοδοτεί ντόπιο προσωπικό, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση και ενδυνάμωση της εγχώριας/ντόπιας/τοπικής κοινωνίας-οικονομίας. Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως, κυριολεκτικά, εξασφαλίζει το ψωμί σε αρκετές οικογένειες της περιοχής.

Ως προς δε τους διάφορους καλλιτέχνες που κόσμησαν με την παρουσία τους την περιοχή και το Νησί μας γενικότερα, έχουν βραβευτεί με τιμητικές πλακέτες και τοποθέτηση αστεριών στην οδό αστέρων από τον Δήμο Αγίας Νάπας. Αυτό, δίδει όχι μόνον πολιτιστικό κύρος, στην περιοχή και στην Χώρα γενικότρεα, αλλά αποτελεί και κίνητρο για μελλοντικές διεργασίες και συνεργασίες.

Με αυτά τα δεδομένα όμως, είναι πολύ λυπηρό να παρατηρούμε τους <διάφορους καλοπροαίρετους> και <υπερασπιστές της Ηθικής> να κατηγορούν και/ή διαδίδουν διάφορα ψεύδη και/ή να προβαίνουν σε ανυπόστατα και/ή παραπλανητικά σχόλια για τον ΜΑΚΡΟΝΙΣΣΟΣ και/ή να δέχεται πιέσεις για τα καλοκαιρινά πάρτι τα οποία διεξάγονται με πλήρη ασφάλεια και επιτυχία και τηρώντας όλους τους σχετικούς Κανονισμούς και Οδηγίες από τις Αρμόδιες Αρχές. Ο ντόρος/θόρυβος που γίνεται γύρω από το όνομα του ΜΑΚΡΟΝΙΣΣΟΣ υποδηλοί πως κάποια συμφέροντα εξυπηρετούνται και ενοχλούνται από την νομιμότητα που ο ΜΑΚΡΟΝΙΣΣΟΣ απολάβει εδώ και 40 χρόνια λειτουργίας του και που όλες οι Άδειες υπάρχουν και όλες οι υποχρεώσεις, πάσης φύσεως, τηρούνται.

Είναι κρίμα και άδικο για τον Τουρισμό και την Οικονομία της Χώρας μας να δημιουργούνται ζητήματα και/ή θέματα τα οποία εκτός του ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μας δίδουν το δικαίωμα να προσφύγουμε στα δικαστήρια αλλά πλήττουν παράλληλα και το πρόσωπο της Χώρας στο Εξωτερικό.

Ο ΜΑΚΡΟΝΙΣΣΟΣ πάντως είναι καθαρός.

ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝΙΣΣΟΣ BEACH BAR

Capture