Καλαμάτα: 7 συλλήψεις για τον θανάσιμο τραυματισμό εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο

Η Αστυνομία στη Καλαμάτα προχώρησε σε 7 συλλήψεις μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου εικονολήπτη χθες το βράδυ κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδοντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που κτύπησε τον εικονολήπτη.

Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

Η κοινωνία της Καλαμάτας,  είναι συγκλονισμένη μετά το άκουσμα της είδησης του θανάσιμου τραυματισμού εικονολήπτη κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης που γεννήθηκε το 1965 ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ήταν παντρεμένος, πατέρας δυο αγοριών, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Palmos Messinia. .

Στην ουσία μετέδωσε τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση, καθώς μετέδιδε live τον σαΐτοπόλεμο.

Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

https://www.facebook.com/messinianews/videos/351385925507230/