Κακοκαιρία Ιανός: Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους στη Καρδίτσα

Κακοκαιρία Ιανός: Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους στη Καρδίτσα

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον 62χρονο, αλλά και για τη γυναίκα που έπεσε με το αυτοκίνητό της μέσα στο νερό

Η Καρδίτσα συνεχίζει να μετρά τις πληγές της και να παραμένει στο σκοτάδι για δεύτερο 24ωρο. Οι κάτοικοι της περιοχής μετράνε ακόμα τις πληγές τους μετά την επέλαση του κυκλώνα Ιανού. Σοκάρει η εικόνα του Κέντρου Υγείας στο Μουζάκι, που κατέρρευσε λόγω των ορμητικών νερών στην περιοχή. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, τα σωστικά συνεργεία προχωρούσαν σε απεγκλωβισμούς ατόμων, κυρίως ηλικιωμένων, ενώ στα Ορφανά Καρδίτσας έγινε διάσωση μιας ηλικιωμένης με φουσκωτό.

Την ίδια ώρα συνεχίζουν να αγνοούνται, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή δύο άνθρωποι.

Η μία είναι η 43χρονη φαρμακοποιός, που μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη της, παρά μόνο το αυτοκίνητό της και υπάρχει και ένας 62χρονος στην Καστανιά Καρδίτσας που κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού του και μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα συνεργεία της ΕΜΑΚ έδιναν μάχη για να τον εντοπίσουν.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον 62χρονο, αλλά και για τη γυναίκα που έπεσε με το αυτοκίνητό της μέσα στο νερό καθώς βρέθηκε σε κομμένο από τα ορμητικά νερά δρόμο.