Και η ΕΔΕΚ στηρίζει Χρίστο Τσίγκη για τον Δήμο Στροβόλου

Η ΕΔΕΚ είναι το τρίτο κοινοβουλευτικό κόμμα που στηρίζει την υποψηφιότητα Χρίστου Τσίγκη για τον Δήμο Στροβόλου

Γραπτή δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Στροβόλου Χρίστου Τσίγκη για την υποστήριξης της υποψηφιότητας του από την ΕΔΕΚ Σοσιαλιστικό Κόμμα

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η ψεσινή υποστήριξη της υποψηφιότητας μου από την ΕΔΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο, την ηγεσία και τα στελέχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Δηλώνω έτοιμος να συνεχίσω τη συνεργασία μας η οποία χρονολογείται και να διαφυλάξω αύτη τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης, μαζί με τα στελέχη και τους φίλους της ΕΔΕΚ για την επιτυχία στις επικείμενες εκλογές. Να υλοποιήσουμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των δημοτών του Στροβόλου. Ο Στρόβολος, μας ενώνει και έχουμε τη μέθοδο και το όραμα να πάρουμε την πόλη μας μπροστά!

Να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης – ανθρώπινο, αειφόρο, περιβαλλοντικά και ενεργειακά αναβαθμισμένο, προσβάσιμο, ασφαλές, πολιτιστικά αναπτυγμένο και τεχνολογικά εξελίξιμο.

Παράλληλα, με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι τρία κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά και ανεξάρτητες προσωπικότητες στηρίζουν την υποψηφιότητα μου για τη Δημαρχία Στροβόλου. Μέρα με τη μέρα νιώθω ότι αυτή η συνεργασία δυναμώνει και αγκαλιάζεται από πολίτες όλων των πολιτικών χώρων.

Με ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και με αποφασιστικότητα να αγκαλιάσουμε αυθεντικά όλους τους Στροβολιώτες – για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Είναι η ώρα για δράση και συμμετοχή, είναι η ώρα για μια μεγάλη προσπάθεια!