Καιρός: Συννεφιές με χιόνια στο Τρόοδος – Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή μέχρι την Παρασκευή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ενώ από το απόγευμα είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να χιονίσει.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.
Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 18 εκατοστά.