Καιρός: Ομίχλη, τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας από αύριο λόγω ασθενής πίεσης που επηρεάζει τη περιοχή.

Αναλυτικά η πρόγνωση από το τμήμα Μετεωρολογικής υπηρεσίας:

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικά ελαφρές βροχές καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά πιθανόν να επικρατεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος ενώ από αργά το βράδυ αναμένεται μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος ενώ από αργά το βράδυ αναμένεται μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.