Καιρός: Βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά παροδικά στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα βόρεια και τα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.