Καιρός: Ασταθείς καιρικές συνθήκες – Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση

Άστατος ο καιρός σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία με βροχές και κατά τόπου καταιγίδες. Από το απόγευμα ασθενής χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή.

Σε ισχύ παραμένει η κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας μέχρι  τις 4 το απόγευμα. Σύμφωνα με την προειδοποίηση, μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Από αργά το απόγευμα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, ενώ, κυρίως την Δευτέρα, ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ από το μεσημέρι και μετά δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα.

Την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στην συνέχεια μη αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.