Καινούργιου: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους ή υπερήλικες»

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, άνοιξε μία συζήτηση για πιθανά κουίζ που αφορούν την ίδια την παρουσιάστρια.

Πρωταγωνίστρια στο κουίζ, το οποίο σχολίασαν στο «Super Κατερίνα» αυτό ήταν μία πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε πριν από τον γάμο.

Τότε ξεκίνησαν έναν διάλογο με τη συνεργάτιδά της, για όσα βλέπουν στις εξόδους τους και λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε το πάνελ της εκπομπής της να την ενημερώσει σε περίπτωση που μάθει κάτι για εκείνη. Τόνισε δε, ότι δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο για να γίνει η ίδια κουίζ.

«Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω» είπε χαρακτηριστικά.

«Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ. Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω» απάντησε με χιούμορ η Έλενα Πολυκάρπου.

Και τότε η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει το εξής: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον».