Καινούργιες ενημερώσεις για τους Windows 10 Mobile Insiders

Η Microsoft ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει τα νέα Windows 10 builds αυτή την εβδομάδα, αλλά η εταιρεία αρχίζει να προωθεί το mobile built 14393.105 και τα Release Preview rings σήμερα κιόλας.

Οι insiders των Windows 10 Mobile που είναι εγγεγραμμένοι σε ένα από αυτά τα δύο rings θα πρέπει να λάβουν μια νέα συνολική ενημέρωση στην ενότητα update του τηλεφώνου που βρίσκεται στην οθόνη Ρυθμίσεων και σύμφωνα με τη Neowin, αυτή η ενημέρωση έχει λανθασμένα ονομαστεί 14393.103.

Στην πραγματικότητα, μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, η έκδοση των Windows 10 Mobile ανεβαίνει στην έκδοση .105, γεγονός που επαναφέρει “την τάξη” στην mobile πλατφόρμα με το υφιστάμενο production ring των υπολογιστών.

Ενώ η Microsoft δεν έχει παράσχει κανένα changelog για αυτή τη νέα ενημέρωση, το πιθανότερο είναι να αφορά κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων και κάποιες βελτιώσεις της απόδοσης, οπότε υπάρχει μόνο μια πολύ μικρή πιθανότητα να παρατηρήσετε κάτι καινούριο μετά την εγκατάστασή της.

Το πιο πιθανό είναι ότι η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αυτή νέα ενημέρωση σε όλους τους χρήστες των Windows 10 Mobile σε στο Patch Tuesday που πλησιάζει την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε όλοι θα πρέπει να έχουν λάβει την .105 ενημέρωση, επομένως η Microsoft πρέπει απλά να προσπαθήσει να προλάβει οποιοδήποτε λάθος της νέας έκδοσης πριν “δώσει το πράσινο φως”.

Προφανώς, όλοι οι χρήστες συνιστάται να το εγκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν, διότι κατά πάσα πιθανότητα περιλαμβάνει κάποιες ενημερώσεις για τον κώδικα, οι οποίες συμβάλλουν στην εν γένει βελτίωση της απόδοσης. Άρα, δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να μην ενημερώσετε τις συσκευές σας από την στιγμή που έχετε εγγραφεί στο Insider πρόγραμμα.