“Καθαρίστε” το προφίλ σας στο Facebook με το Facewash

Γίνεται ξεκαθάρισμα στο profile σας… Το Facebook λέει ότι δείχνει ποιος είσαι και αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα όπως φαίνεται… Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί που τον ξέρω αυτόν, πότε έκανα like εκεί και άλλα τέτοια και επειδή καμιά φορά δεν θέλουμε απόφαση της στιγμής να μας καθορίζουν για πολύ καιρό, τώρα είναι η ευκαιρία να ξεσκαρτάρουμε το προφίλ μας.

Πώς θα γίνει αυτό ; Me την εφαρμογή Facewash,την οποία δημιούργησαν τρεις φοιτητές του πανεπιστήμιου του Kent State. Το Facewash αναζητά όλο το περιεχόμενο των ενδιαφερομένων χρηστών για φωτογραφίες, comments που έλαβαν ή έκαναν, καθώς και σελίδες και ομάδες τις οποίες ανάρτησαν ή συμμετέχουν, παρουσιάζοντας οτιδήποτε βρίσκει ως αρνητικό, αφήνοντας την τελική επιλογή στον χρήστη για αφαίρεση ή μη τις εκάστοτε ανάρτησης.

Η εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, ενώ ήδη έχει 20 χιλ. μοναδικούς επισκέπτες, σύμφωνα με τους δημιουργούς του οι οποίοι σε μελλοντικές αναβαθμίσεις θέλουν να προσθέσουν περισσότερες γλώσσες εντοπισμού, εκτός της αγγλικής.

whos.gr