Καζακστάν: Μπόντι μπίλντερ παντρεύτηκε μία κούκλα του σεξ

Στο Καζακστάν, για να εκδοθεί άδεια γάμου, απαιτείται να είναι ενήλικες, άνδρας και γυναίκα, χωρίς καμία αναφορά αν ο ένας είναι κούκλα.

Ο μπόντι μπίλντερ από το Καζακστάν, Γιούρι Τολότσκο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την κούκλα του του σεξ, αφού της έκανε πρόταση γάμου πριν από έναν χρόνο έπειτα από οκτώ μήνες σχέσης. Ντυμένος με σμόκιν ο Γιούρι έδωσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στη Μαργκό, όπως την έχει ονομάσει, την οποία είχε ντύσει με νυφικό.

Στην παραδοσιακή τελετή παρευρέθησαν αρκετοί καλεσμένοι οι οποίοι παρακολούθησαν και τον πρώτο χορό του ζεύγους.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 όταν ο ηθοποιός και μπόντι μπίλντερ, που χαρακτηρίζει τον εαυτό του “μανιακό του σεξ” έκανε την πρόταση γάμου. Συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες τους στο instagram όπου μοιράζεται στιγμές από τις διακοπές τους, τα αφρόλουτρα που απολαμβάνουν, και γενικώς τον ρομαντικό τρόπο ζωής τους, ενώ χρησιμοποιεί ως hashtag τα #ideal_relationship #true_love και #happy_wife_happy_life. Σε ανάρτησή του από το γυμναστήριο ο Τολότσκο έγραψε: “Το ζευγάρι πρέπει να μιλά λιγότερο και να επικοινωνεί περισσότερο. Η Μαργκό κι εγώ συνειδητοποιήσαμε ότι χρειάζονται πολλά περισσότερα από λόγια για να έχεις μία συζήτηση” και πρόσθεσε: “Ο σύντροφός σου αξίζει τα πάντα αλλά πρέπει να κάνει κι εκείνος αυτό που πρέπει”.

Ο Τολότσκο έχει πει ότι γνώρισε τη Μαρκό σε ένα κλαμπ, όπου την έσωσε από ανεπιθύμητους, προσθέτοντας ότι είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν τον Μάρτιο αλλά τους πρόλαβε η πανδημία. Είπε, επίσης, ότι ο γάμος καθυστέρησε και πάλι όταν του επιτέθηκαν σε πορεία τρανσέξουαλ στο Αλμάτι στις 31 Οκτωβρίου, όπου υπέστη διάσειση και σπασμένη μύτη όταν είχε ντυθεί σαν γυναίκα για την εκδήλωση.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως πανσέξουαλ και λέει ότι απολαμβάνει και σαδομαζοχιστικό σεξ, που περιλαμβάνει δέσιμο, πειθαρχία, υποταγή, σαδισμό και μαζοχισμό. “Λατρεύω να με βασανίζουν, αντέχω τον πόνο, μου αρέσει να είμαι και κυρίαρχος. Η Μαργκό έχει μία ικανότητα που άλλοι άνθρωποι δεν έχουν” είπε ενώ κάποια άλλη στιγμή είχε επισημάνει ότι “η ιστορία μας με ανάβει πολύ περισσότερο από το σκέτο σεξ” είπε ο μπόντι μπίλντερ.

Στο Καζακστάν, για να εκδοθεί άδεια γάμου, απαιτείται να είναι ενήλικες, άνδρας και γυναίκα, χωρίς καμία αναφορά αν ο ένας είναι κούκλα.