Καίτη Γαρμπή: Ούτε κατά διάνοια δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μαζωνάκη… Ο Διονύσης δεν έφυγε για την αφίσα

Για τη διαμάχη του Διονύση Σχοινά και του Γιώργου Μαζωνάκη, η οποία οδήγησε στην αποχώρηση του πρώτου από το σχήμα, μίλησε η Καίτη Γαρμπή ξεκαθαρίζοντας ότι ο σύζυγός της δεν έφυγε για την αφίσα και ότι φυσικά η ίδια δεν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Φυσικά και δεν έχω μιλήσει με το Κέντρο Αθηνών, αυτό το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που κάνουν πολύ καλά οι δικηγόροι μας. Καμία σχέση, ούτε κατά διάνοια δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Με κάνουν τρελή. Είναι σίγουρο ότι τα ίδια ενόχλησαν και τον Διονύση» είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στο Happy Day.

«Δεν ήταν θέμα αφίσας. Ο Διονύσης έφυγε γιατί ακυρώθηκε δύο φορές η πρεμιέρα και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ήταν σαφής στη δήλωσή του» τόνισε και προσέθεσε: «Ξεκινάει νέες εμφανίσεις και θα πάρει πάλι τη θέση που του αξίζει, θα είναι μόνος του όπως εδώ και τόσα χρόνια που γεμίζει μαγαζιά. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη και ο ένας υποστηρίζει τον άλλον φανατικά και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ» υπογράμμισε η Καίτη Γαρμπή.

Για τη συμμετοχή της στο Just the 2 of Us, είπε «Έχει φύγει το άγχος του πρώτου live, τελικά εδώ είναι ένα πάρτι. Οι υπόλοιποι κριτές ήταν σαν να με περίμεναν, άνοιξαν την αγκαλιά τους».