Κίνα: Σπιτονοικοκυρά ρεζίλεψε την ”high class” influencer που της νοίκιαζε… (Video)

Η κυρία Τσεν έγινε έξαλλη με τη Λίσα και αποφάσισε να την «ξεφτιλίσει» δείχνοντας φωτογραφίες και βίντεο από το διαμέρισμα στο οποίο ζούσε και το οποίο ήταν βρώμικο και ακατάστατο.

Η Λίσα Λι έχει πάνω από 1,1 εκατ. Followers στο κανάλι της στο Sina Weibo, όπου έδειχνε τον πολυτελή βίο που διήγε, με διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία και γεύματα σε ακριβά εστιατόρια. Στην πραγματικότητα όμως, ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα, γεμάτο με σκουπίδια, χαλασμένο φαγητό και ακαθαρσίες του σκύλου της. Όταν είδε την κατάσταση του σπιτιού λοιπόν, η κυρία Τσεν έγινε έξαλλη, τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο και τα ανέβασε στο διαδίκτυο.

Έκτοτε η «διπλή ζωή» της Λίσα Λι έχει γίνει viral και οι followers της ορκίζονται ότι θα την «αποκηρύξουν»! Η κυρία Τσεν είπε ακόμη ότι η Λι της χρωστάει λεφτά για λογαριασμούς και ότι ακόμα και επαγγελματίες καθαρισμού αρνήθηκαν να καθαρίσουν «τον στάβλο»!Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φωτογραφίες και το βίντεο από το διαμέρισμα, η Λίσα Λι ζήτησε συγγνώμη από την ιδιοκτήτρια και υποσχέθηκε να καθαρίσει το διαμέρισμα.

Πηγή: Daily Mail