Κάρτες των Αγγέλων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κάρτες των Αγγέλων: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός Η Κάρτα – Η Πρόθεση

Δεν είστε εσείς τώρα για εκπλήξεις και μάλλον πρέπει και να κινηθείτε πιο ξεκάθαρα προς την ερωτική σας σχέση που ήδη μάλλον έχει αρχίσει και σας κουράζει.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ταύρος Η Κάρτα – Οι Ευλογίες

Οι ισορροπίες που ζητάτε, θα έρθουν και σίγουρα τώρα μπορείτε και να φέρετε τον άνθρωπο που αγαπάτε πιο κοντά. Ακόμη και εσείς που ζείτε μακριά, θα καταφέρετε να συναντηθείτε.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Δίδυμοι Η Κάρτα – Η Ισορροπία

Προσπαθείτε να βρείτε τρόπους, που θα σας κάνουν να μην σκέφτεστε μόνιμα τον πρώην σας. Τώρα αυτό θα αλλάξει, καθώς μια νέα ερωτική ιστορία θα ξεκινήσει.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Καρκίνος Η Κάρτα – Η Αλήθεια και η Ακεραιότητα

Πολλές οι υποσχέσεις που έχετε δώσει, στον άνθρωπο σας…αλλά ακόμη δεν έχετε καταφέρει να τις υποστηρίξετε μέσα από πράξεις, και αυτό σίγουρα τον αγχώνει.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Λέων Η Κάρτα – Η Αγάπη

Δεν είστε αφελείς στην αγάπη, και πάντα ξέρετε τι συμβαίνει γύρω σας. Έχετε τώρα πολλά καινούργια πρόσωπα, να σας κυκλώνουν και το καθένα να ζητάει κάτι άλλο από εσάς.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Παρθένος Η Κάρτα – Η Αφθονία

Οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτό το διάστημα με το ταίρι σας, θα είναι και καθοριστικές καθώς δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Χρήματα που σας χρωστούν…επιστρέφονται.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Ζυγός Η Κάρτα – Τα Παιδιά

Ασχοληθείτε με την δική σας την ζωή και μην δίνετε παραπάνω χρόνο σε άτομα, που δείχνουν ότι δεν μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Άλλωστε είστε και πολύ απασχολημένοι με την εργασία σας.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Σκορπιός Η Κάρτα – Η Εμπιστοσύνη

Κάποια παλιότερα προβλήματα με την οικογένεια σας, τώρα θα ξεπεραστούν και εσείς θα είστε πολύ πιο ελεύθεροι, για να κοιτάξετε την σχέση σας.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Τοξότης Η Κάρτα – Τα Όνειρα

Κάποιος που είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας θέλει τώρα να σας μιλήσει και πιο καθαρά, προσπαθώντας παράλληλα να καταλάβει και τα δικά σας συναισθήματα.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Αιγόκερως Η Κάρτα – Τα Θαύματα

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε πάρα πολύ μόνοι, και μάλλον αυτό έχει να κάνει ότι δεν υπάρχει μέσα στην ζωή σας, κάποιος κατάλληλος σύντροφος, για να σας αγαπήσει.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Υδροχόος Η Κάρτα – Η Εστίαση

Συναισθήματα και λογική αυτές τις ημέρες, θα έρθουν σε κόντρα. Προτάσεις που θα σας κάνει ο άνθρωπος σας, ίσως και άμεσα να μην γίνουν αποδεκτές από εσάς.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Ιχθείς Η Κάρτα – Ακούγοντας

Αφού πρώτα ηρεμήσετε…από όλα αυτά που σας έχουν τύχει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μπορείτε να μιλήσετε πιο καθαρά με τον άνθρωπο σας.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 3