Κάρτες Αγγέλων: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κάρτες Αγγέλων: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός Η Κάρτα – Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Υπάρχει μια δυνατή αίσθηση μέσα σας για περιπέτεια και αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το μόνο που λείπει από μερικούς είναι μια νέα αγάπη, που θα τους ανεβάσει και την ερωτική διάθεση. Τα παλιά ευτυχώς τα έχετε ξεπεράσει.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Ταύρος Η Κάρτα – Η Ελευθερία

Το τι σημαίνει η αγάπη και τα αληθινά συναισθήματα, το έχετε πολλάκις αποδείξει στον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι θέλει και από την μεριά του πια να σας βάλει και πιο κοντά – πιο μέσα στα οικογενειακά και τα κοινωνικά του περιβάλλοντα.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Δίδυμοι Η Κάρτα – Η Μουσική

Οι μέρες θα σας φέρουν τυχερές γνωριμίες που θα δώσουν, φιλίες – συνεργασίες ίσως και έναν μεγάλο έρωτα για τους αδέσμευτους. Εσείς είστε και αυτήν την εποχή οι εκλεκτοί από το σύμπαν για να αλλάξετε την ζωή κάποιων άλλων.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Καρκίνος Η Κάρτα – Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Καλλιτεχνικές τάσεις έχετε και μάλλον, αυτό σας βγαίνει στον υπέροχο σας τρόπο επικοινωνίας αλλά στην καλυτέρευση της εμφάνισης σας. Τώρα θα έχετε και καλύτερη οικονομική κατάσταση, που όλα τα συμπληρώσει ιδανικά.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Λέων Η Κάρτα – Η Φύση

Συνομιλίες και νέα άτομα, τρέχουν μέσα στην κοινωνική σας ζωή και σας ωθούν συνέχεια να κλείσετε τα παλιά, και να προσπαθήσετε να εξερευνήσετε τα μονοπάτια που έρωτα, που ήδη έχουν στρωθεί μπροστά σας .

Τυχερό νούμερο ημέρας : 9

Παρθένος Η Κάρτα – Η Νέα Αγάπη

Τις διεργασίες για μια επανασύνδεση, θα κινήσει το άτομο που έχετε ακόμη μέσα στο μυαλό σας. Σίγουρα πια έχουν έρθει έτσι οι καταστάσεις μέσα στην ζωή του, που θα σας κάνει πια προτάσεις, που δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 4

Ζυγός Η Κάρτα – Ο Φύλακας Άγγελος

Τα χρώματα του έρωτα, πλέκονται γύρω σας και μάλλον τώρα πρέπει εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι να δώσετε τις ευκαιρίες σε αξιόλογα πρόσωπα να σας γνωρίσουν καλύτερα και πιο προσωπικά τελικά.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 8

Σκορπιός Η Κάρτα – Το Ησυχαστήριο

Η απουσία διαλόγου και επαφής με το ταίρι σας, είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα μέσα στην σχέση σας. Μπορείτε με το διπλωματικό σας ταλέντο όλα να τα λύσετε και να βρείτε τις διεξόδους για τους δύο σας.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Τοξότης Η Κάρτα – Η Δύναμη

Είστε κάποιες φορές, εκτός ελέγχου καθώς αισθάνεστε ότι σας αδικούν. Αυτό είναι και το λάθος σας. Μόνο να αποχωρήσετε πρέπει από καταστάσεις και άτομα, που δεν σας ευχαριστούν οι πράξεις και τα λόγια τους.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Αιγόκερως Η Κάρτα – Η Αρμονία

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από εσάς για να μην δώσετε και πάλι την έγκριση σας, σε μια ερωτική επανένωση! Μην μένετε πια μόνο στην κακιά συνήθεια. Προσεχώς θα έχετε και πιο αξιόλογες γνωριμίες.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Υδροχόος Η Κάρτα – Η Υλοποίηση

Ελεύθερη και πιο άνετη επικοινωνία θα έχετε με το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Οι ενδιάμεσες καταστάσεις, που σας έκλειναν τους δρόμους, δεν θα σας ενοχλήσουν πια και καθόλου.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ιχθείς Η Κάρτα – Ο Εορτασμός

Η σκέψη σας, έχει γίνει ταυτόσημη με του συντρόφου σας, που ζητάει επιτέλους, αυτή η σχέση να ξεκολλήσει και να πάει σε μια πιο μόνιμη και επίσημη δέσμευση.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 9