Κάποτε υπήρξατε φιλαράκια…..

Ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας μεταξύ των άλλων που  “είπε και ελάλησε” στην εκπομπή  “60 λεπτά”, αναφέρθηκε και στον τέως φίλο του “εθνικό εργολάβο” και τέως πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μιλτιάδη Νεοφύτου.

¨Σκόπιμα έχει διαρρεύσει στα ΜΜΕ όσα είπε εναντίον μου πριν από μερικούς μήνες, για τις εργασίες που εκτελούσε στο σπίτι μας”. 

Ανέφερε επίσης ότι έχει κάνει λάθος που δεν υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του και επίσης  αρνήθηκε το ότι επί διακυβέρνησης του, ο Μιλτιάδης Νεοφύτου υπήρξε “κρατικός εργολάβος”…. Συγκεκριμένα είπε ότι “επί διακυβέρνησης Κληρίδη, ο Νεοφύτου έπαιρνε περισσότερες δουλειές”…..

Φαίνεται ότι ξεχάστηκε ο Χριστόφιας η απλά του διέφυγε και  δεν θυμάται ότι ο ίδιος είχε αναφέρει στα ΜΜΕ, ότι ο Μιλτιάδης Νεοφύτου του είχε κάνει κάποια “κουτσοδούλια”…. Ο Μιλτιάδης όμως στη πραγματικότητα του είχε κτίσει διώροφο σπίτι…. στα περίπου….

Ξέχασε επίσης ότι όταν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι αν έπαιρνε έργα της κυβέρνησης ο Μιλτιάδης Νεοφύτουότι η απάντηση του Χριστόφια ήταν:

“Ένα φιλαράκι έχω κι εγώ. Γιατί να μην πάρει και ένας φίλος λίγες δουλειές;”

Αυτά τα λόγια είναι καταγραμμένα στα ΜΜΕ κύριε Χριστόφια….

Φαίνεται ότι τελικά σαν να έχετε “τσακωθεί με την αλήθεια”;