Κάντε το iPhone 6s σας να μοιάζει με το νέο iPhone 7!

Η Apple έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα για την προ-παραγγελία του iPhone 7 και οι πρώτοι τυχεροί πελάτες θα πρέπει να το λάβουν μέχρι και την Παρασκευή, οπότε φυσικά, το ενδιαφέρον γι’ αυτό το νέο μοντέλο μεγαλώνει συνεχώς.

Ακριβώς όπως συμβαίνει με κάθε νέο iPhone, οι χρήστες της Apple σε όλο τον κόσμο, ακόμα και κάποιοι με έναAndroid τηλέφωνο, ψάχνουν για τα επίσημα wallpapers και ringtones, που η Cupertino έχει εισάγει στο τελευταίο μοντέλο.

Τα νέα wallpapers αποτελούν μια ωραία λήψη για εκείνους που θέλουν να δώσουν μια πιο σύγχρονη πινελιά στο παλιό τους iPhone.

Ευτυχώς, τα νέα Wallpapers για το iPhone 7 είναι ήδη διαθέσιμα για λήψη, χάρη στον reddit χρήστη, Kantry123, ο οποίος δημοσίευσε τις πέντε φωτογραφίες στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να τις κατεβάσουν.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτά τα Wallpapers δεν είναι κάτι συναρπαστικό και σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ήταν πολύ πιο συναρπαστικό αν η Apple τα είχε κάνει δυναμικά. Αλλά προς το παρόν, αποτελούν μια ωραία λήψη για εκείνους που θέλουν να δώσουν μια πιο σύγχρονη πινελιά στο παλιό τους iPhone.

Πιστεύεται ότι μια δυναμική έκδοση αυτών των wallpapers μπορεί στην πραγματικότητα να είναι φορτωμένη από προεπιλογή στο iPhone 7. Ευτυχώς, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα για να μάθουμε εάν αυτό αληθεύει.

Για να κατεβάσετε τα νέα wallpapers, απλά κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες και φροντίστε να τις κατεβάσετε και να τις αποθηκεύσετε στο αρχικό τους μέγεθος. Μέχρι τότε, λίγη ακόμα υπομονή μέχρι την Παρασκευή, που σίγουρα θα έχουμε περισσότερα νέα για το νέο smartphone!