Κάμερον Ντίαζ: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 47 της

Τρισευτυχισμένη είναι η σταρ του Χόλιγουντ, Κάμερον Ντίαζ, αφού έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 47 της χρόνια!

Η 47χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, την Raddix και όπως ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες για να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden».

Η Ντίαζ είναι παντρεμένη με τον μουσικό Μπέντζι Μάντεν από το 2015 και όπως ενημέρωσε δεν θα «ανεβάσει» φωτογραφίες από το νέο μέλος της οικογένειάς της, ούτε θα δώσει άλλες πληροφορίες, παρά μόνο ότι «είναι πολύ γλυκιά».

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Ευτυχισμένο το νέο έτος από τους Μάντενς! Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες που μπαίνουμε στη νέα αυτή δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρη μας, Ράντιξ Μάντεν. Έχει κλέψει αμέσως τις καρδιές μας και ολοκλήρωσε την οικογένειά μας. Ενώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας αυτά τα νέα, νιώθουμε επίσης πολύ έντονα την ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μικρής μας. Γι’ αυτό δεν δημοσιεύσουμε φωτογραφίες της ή θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από μια, το γεγονός είναι πραγματικά γλύκα. Κάποιοι θα μπορούσαν να την πουν απίθανη! Από την οικογένεια μας σε όλους σας, στέλνουμε την αγάπη μας και τις καλύτερες ευχές μας για ένα ευτυχισμένο νέο έτος και μια ευτυχισμένη νέα δεκαετία. Με εκτίμηση Κάμερον & Μπεντζι».

https://www.instagram.com/p/B63glM7BQAw/?utm_source=ig_embed