Κάηκαν οχήματα σε Γεροσκήπου και Κοκκινοτριμιθιά

Δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Πάφο και στην Λευκωσία χθες το βράδυ και σήμερα το ξημέρωμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 21.39 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mazda 323, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στο δρόμο Κονιών – Γεροσκήπου, στη Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.58. Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα γίνει σε συνεργασία μαζί της διερεύνηση αργότερα σήμερα.

Παράλληλα στις 01.31 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας SAAB το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε αυλή συνεργείου (βαφείο) αυτοκίνητων, στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, στη Κοκκινοτριμιθιά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2  οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.00. Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Δεύτερο όχημα μάρκας MERCEDES  το οποίο βρισκόταν πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος επηρεάστηκε η δεξιά του πλευρά. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα γίνει σε συνεργασία μαζί της διερεύνηση αργότερα σήμερα.