Κάηκαν έξι αυτοκίνητα μέσα σε ένα 24ωρο σε Λευκωσία και Πάφο

Έξι συνολικά αυτοκίνητα κάηκαν μέσα σε ένα 24ωρο σε Λευκωσία και Πάφο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Συγκεκριμένα, στις 02.41 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα,  σταθμευμένο σε χωράφι στο χωριό Τσέρι. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.51. Από την πυρκαγιά το όχημα  έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στις 4.48 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Toyota Vitz το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας στο Χωρίο Πάνω Στρουμπί. Ανταποκρίθηκε ο  Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Στρουμπιού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.13. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστηκε ζημιές στο μπροστινό και πισινό μέρος.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στις 08.07 ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή ανταποκρίθηκε σε αργοπορημένη κλήση για διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, σε τέσσερα εμπορικά οχήματα  εταιρείας,  σταθμευμένα στον δρόμο μπροστά από  κατάστημα  στην βιοτεχνική περιοχή Λακατάμιας.

Η  διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς έγινε σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι έγινε προσπάθεια για απόπειρα εμπρησμού, χωρίς να  προκληθεί  οποιαδήποτε ζημιά στα εν λόγω οχήματα.