Ιχθείς 2013: Ετήσια πρόβλεψη

Πάει καιρός από τότε που θυμάμαι να προετοιμάζομαι να γράψω κάτι θετικό για το ζώδιο σας και αυτό σε ένα μεγάλο βαθμό μου υπενθυμίζει και το μεγάλο κόπο που έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Τα πράγματα όμως επιτέλους αλλάζουν για εσάς. Ο Δίας ήδη μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο έρχεται να σας βοηθήσει να ξεπαγώσετε μέσα σας από διάφορες καταστάσεις μέσα στο σπίτι και να σας φέρει ξανά κοντά με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Στο 2ο μισό του χρόνου όπου ο Δίας θα είναι στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει σημαντικά στα ερωτικά σας θέματα να περάσετε καλά και μέχρι να φτάσετε και στο γάμο ενώ είναι ικανός να σας στηρίξει εν μέρει και σε επαγγελματικά θέματα. Ο Κρόνος στον 9ο σας στηρίζει με ρεαλιστικές ιδέες να πετύχετε τα όνειρα σας και τους σκοπούς σας ακόμη και αν πιεστείτε λιγάκι. Παρόλα αυτά όμως από την άλλη εποπτεύει και την ηθική σας.

Μιλώντας για ηθική με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα μέσα στο 1ο σας οίκο τα πνευματικά θέματα αποκτούν μεγάλη σημασία και θα πρέπει να περιμένετε οι περισσότεροι ότι θα έχετε μία σημαντική ανάπτυξη στα μεταφυσικά θέματα αλλά ο κίνδυνος είναι ότι μπορεί να μπερδέψετε πολλούς ανθρώπους με τις πράξεις σας και να έχετε παρεξηγήσεις. Μέσα στον 11ο ηλιακό σας οίκο ο Πλούτωνας περισσότερο σας πιέζει να προσπαθήσετε να δείξετε την πυγμή σας ακόμη και μέσα από τις μεγαλύτερες δυσκολίες και να πιστέψετε ότι αν ακόμη συμβαίνει το χειρότερο στη συνέχεια θα έρθει το καλύτερο.

Γενικά

Ύστερα από πάρα πολλά χρονιά το σύμπαν σας χαμογελά. Δεν χαμογελά απλώς! Σας δίνει ότι καλύτερο έχει! Η νέα χρονιά είναι η πλέον αποκαλυπτική για τους Ιχθείς. Θα μπορέσετε να κάνετε όσα δεν κάνατε τα τελευταία χρόνια. Ύστερα από μία περίοδο σημαντικής κάμψης και σημαντικών εμποδίων μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας τώρα και όχι «λίγο αργότερα». Όλες οι πλανητικές συνθήκες σας ευνοούν και αν εξαιρέσουμε ότι οικονομικά δεν θα πετάτε κιόλας, θα πρέπει να περιμένετε μία χρονιά πάρα πολύ σημαντική για τη ζωή σας.

Το πρώτο σημαντικό είναι ότι τη κατάλληλη στιγμή θα έχετε τα κατάλληλα άτομα να σας βοηθήσουν ενώ και οι δικές σας προσπάθειες θα έχουν την ανάλογη υποστήριξη από το σύμπαν. Σε μία περίοδο που οι περισσότεροι είναι μπερδεμένοι και αγχωμένοι, εσείς μπορείτε να έχετε την τύχη με το μέρος σας και σε ότι κάνετε να έχετε λίγο παραπάνω επιτυχία. Αν και οι ίδιοι όπως πάντα (τυπικό!) θα είσθε λίγο μπερδεμένοι στις αποφάσεις σας, αυτή τη φορά η τύχη θα σας προστατέψει και πολλές φορές ακόμη και με το ζόρι θα σας δείξει το σωστό δρόμο της επιτυχίας σε όλους σχεδόν τους τομείς σας.

Επαγγελματικά

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές βελτιώσεις ειδικά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Πολλοί από εσάς θα μπορέσετε να έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σας σχέδια και ίσως και να πάρετε και μία προαγωγή. Οι άνθρωποι που συνεργάζεστε ή δουλεύετε μαζί τους σας εμπιστεύονται και σας δίνουν την δυνατότητα να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετύχετε πολλά. Αν είσαστε μάλιστα καλλιτέχνες, το 2ο εξάμηνο αυτής της χρονιάς θα είναι ακόμη πιο σημαντικό και αποκαλυπτικό για εσάς.

Μία χρονιά λοιπόν γεμάτη ευκαιρίες έρχεται και απαιτεί από εσάς απλά να μεγιστοποιήσετε τα ταλέντα σας. Γι’ αυτό το λόγο αρκετοί από εσάς θα περάσετε και από μία φάση εκπαίδευσης ενώ όσοι έχετε εξετάσεις θα μπορέσετε να πετύχετε πανηγυρικά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ταξιδέψουν και εξωτερικό άλλοτε απλά για να διασκεδάσουν άλλοτε για σπουδές και άλλοτε ως μέρος της επαγγελματικής τους ανέλιξης. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα μπορέσετε να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας και επιτέλους να βάλετε τη ζωή σας στο σωστό βαγόνι.

Οικονομικά

Τα οικονομικά σας δεν είναι τόσο εύκολα όσο θα νομίζατε. Μπορεί να έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα όμως υπάρχουν δύο σημαντικά προβλήματα. Πρώτα εσείς οι ίδιοι θα κάνετε πολύ κακή διαχείριση των οικονομικών σας άρα και θα υπάρξουν προβλήματα έτσι και αλλιώς αλλά και ξαφνικά γεγονότα θα απαιτήσουν από εσάς αρκετά χρήματα με αποτέλεσμα επειδή θα τα έχετε ξοδέψει όλα να δυσκολεύεστε πραγματικά να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Πέρα από αυτό όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες να αναπληρώσετε το χαμένο έδαφος ιδιαίτερα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που τα οικονομικά σας μπορεί να αυξηθούν και λόγω του ότι μπορεί να παίξετε κάποιο τυχερό παιχνίδι και να κερδίσετε ένα σεβαστό οικονομικό ποσό.

Προσοχή χρειάζεται ώστε να κάνετε κάποιους σωστούς οικονομικούς σχεδιασμούς το 1ο εξάμηνο καθότι φαίνεται ότι το σπίτι και η οικογένεια θα έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς και θα θελήσουν να δείξετε το ενδιαφέρον σας γι’ αυτή. Τέλος ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι μήνες οικονομικής ανασύνταξης και ευκαιριών ανάτασης που θα σας στηρίξει, ιδιαίτερα σε ότι αφορά δάνεια και γενικά οικονομικές υποχρεώσεις σε τρίτους.

Αισθηματικά – Ερωτικά

Διαβάστε τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, εδώ!

Υγεία – Διάθεση

Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη αυτή τη περίοδο και θα νοιώθετε ότι είσθε πολύ καλά. Βέβαια με τον Ποσειδώνα μέσα στο ζώδιο σας η αλήθεια είναι ότι θα νοιώσετε πιο καλά από ότι θα έπρεπε αλλά αυτό είναι ίσως το λιγότερο. Όλη η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη με λίγες μόνο σκοτούρες και άγχη, αυτό που θα τη χαρακτηρίσει είναι ότι θα έχετε ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου, βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων και κυρίως αλλαγή του περιβάλλοντος σας με ανθρώπους που πραγματικά θα νοιάζονται για εσάς και δεν θα είναι συμβατικές σχέσεις.

Πάντως εσείς γενικότερα θα μπερδέψετε αρκετούς ανθρώπους και μπορεί να δημιουργήσετε και κάποιες παρεξηγήσεις όμως από ότι φαίνεται είναι μία θετική περίοδος για να κάνετε σχεδόν ότι θέλετε. Ακόμη και οι υπερβολές σας με κάποιο τρόπο θα συγχωρούνται. Από την άλλη τα θέματα υγεία σας δεν φαίνεται και αυτά να έχουν σοβαρά προβλήματα πέρα ίσως από τα γνωστά αυτοάνοσα που έχετε και που παρουσιάζονται ξαφνικά όποτε αγχώνεστε πολύ και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε τη ζωή σας. Πέρα όμως από αυτό, γενικότερα αυτή η χρονιά σας ανήκει!

1ο Δεκαήμερο

Για εσάς τα πράγματα θα πάνε από την αρχή της χρονιάς πάρα πολύ καλά. Στο οικογενειακό περιβάλλον αν και θα υπάρξουν υπερβολές φαίνεται ότι ξεπερνιούνται τα όποια προβλήματα ενώ σταδιακά αυτή τη χρονιά θα μπορέσετε να οργανώσετε λίγο παραπάνω την οικονομική σας κατάσταση χωρίς όμως να επιλύονται 100% όλα σας τα προβλήματα. Από την άλλη ερωτικά το 2ο εξάμηνο του 2013 ίσως να είναι από τα κορυφαία των τελευταίων ετών με νέες γνωριμίες αλλά και σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας με την υπάρχουσα σχέση σας.

Στα εργασιακά σας αν και αρχικά θα συναντήσετε κάποια προβλήματα φαίνεται ότι προς το τέλος του χρόνου θα μπορέσετε να δείτε κάποια άσπρη μέρα ενώ όσοι είσαστε άτομα καριέρας η νέα χρονιά θα σας ανεβάσει πολύ ψηλά ενώ αρκετοί από εσάς μπορεί να πάτε και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμη και να μείνετε μόνιμα εκεί. Σημαντικό το ότι γενικότερα επαγγελματικά έχετε αρκετή δημιουργικότητα άρα και θα μπορέσετε να εκφράσετε καλύτερα τον εαυτό σας κάτι το οποίο θα εκφραστεί και μέσω οικονομικής αύξησης. Προσοχή όμως στον Ποσειδώνα που θα έχετε όλη τη χρονιά μιας και μπορεί να κάνετε κάποιες λανθασμένες εκτιμήσεις σε ανθρώπους ή εσείς να πληγώσετε ανθρώπους επειδή είσαστε μπερδεμένοι.

2ο Δεκαήμερο

Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ σημαντική χρονιά. Ο Χείρωνας μέσα στο δικό σας δεκαήμερο για ένα σεβαστό διάστημα και ο Δίας από τους Διδύμους σας ικανοποιούν όλα σας τα αιτήματα ακόμη και με κάποια υπερβολή ενώ και στα ερωτικά σας θα μπορέσετε να χαμογελάσετε και να κερδίσετε την εκτίμηση του συντρόφου σας. Είναι μία χρονιά που όλα σχεδόν τα πράγματα σας πάνε καλά εκτός από κάτι ατυχίες στο οικονομικό επίπεδο και αυτό λόγο κυρίως δικών σας λανθασμένων κινήσεων μιας και φαίνεται ότι θα βιαστείτε κάποιες φορές και θα κάνετε αρκετά φάουλ.

Το κυριότερο είναι ότι είσαστε μπροστά σε μία δημιουργική χρονιά που θα σας καλύψει σημαντικά σε πολλά σημεία. Εσείς οι ίδιοι θα είσαστε περισσότερο δυναμικοί και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και το περιβάλλον φαίνεται να είναι πολύ υποστηρικτικό στα δικά σας θέλω. Ενώ το 1ο εξάμηνο είναι πιο σημαντικό για επαγγελματικές ευκαιρίες, το δεύτερο εξάμηνο δείχνει να επηρεάζει περισσότερο τη δημιουργικότητα σας και κάποια οικονομικά θέματα. Σε αυτά φαίνεται ότι τελευταία στιγμή ακόμη και με πιέσεις θα μπορέσετε να πάρετε την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε.

3ο Δεκαήμερο

Για εσάς αυτή είναι μία σχετικά ουδέτερη χρονιά χωρίς σημαντικές εξελίξεις. Είναι αλήθεια ότι το 2013 χαρακτηρίζεται από μία στασιμότητα και έλλειψη σημαντικών εξελίξεων είτε για καλό είτε και για κακό. Αυτό μπορεί να σας κάνει κάποιες φορές να βαρεθείτε αλλά από την άλλη δεν έχετε και κάτι κακό να σας περιμένει, κάποια δυσκολία να σας ανησυχήσει και να σας προκαλέσει άγχος. Σίγουρα ο Δίας μέσα από τους Διδύμους και ύστερα στον Καρκίνο για κάποια πολύ μικρά χρονικά διαστήματα θα σας φέρει κάποιες εξελίξεις αλλά γενικότερα η χρονιά πάσχει από σημαντικά γεγονότα. Γενικά φανταστείτε ότι είσαστε πια σε μία κατάσταση ψυγείου όπου θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε από εδώ και στο εξής και πως θα πορευθείτε.

Η ηρεμία και η χαλάρωση που θα σας προσφέρει αυτή η χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντικές γιατί έτσι θα μπορέσετε να προετοιμαστείτε καλύτερα για τις επόμενες χρονιές που είναι πάρε πολύ σημαντικές. Μην ξεχάσετε ότι Μάιο με Ιούνιο ο Δίας σας ευνοεί να μπορέσετε να επιλύσετε οικογενειακά σας προβλήματα και να ανέλθετε επαγγελματικά ενώ τον Οκτώβριο – Νοέμβριο είναι ένα θετικό διάστημα για να κάνετε μία καινούρια ερωτική γνωριμία ή να ανανεώσετε την υπάρχουσα!

myhoroscope