Ιταλοί διαιτητές στον αγώνα της Ανόρθωσης στο Europa League

Ιταλοί θα είναι οι διαιτητές στον πρώτο αγώνα της Ανόρθωσης για το Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Ανόρθωση όπως είναι γνωστό στη δεύτερη προκριματική φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα του αγώνα Gefle IF – JK Trans Narva Trans. Ο πρώτος αγώνας έληξε με 3-0 υπέρ της Gefle που θα φιλοξενήσει τον σημερινό επαναληπτικό στη Σουηδία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, τον αγώνα της Ανόρθωσης θα διαιτητεύσει ο 40χρόνος Andrea De Marco (διεθνής από το 2007) που στο πρόσφατο παρελθόν είχε διαιτητεύσει τον επαναληπτικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Skënderbeu.

Ο αγώνας έγινε στο Στάδιο ΓΣΠ στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League 2011-2012 και το ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 4-0.

Το 2007 ο De Marco είχε διαιτητεύσει επίσης παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας των Νέων με αντίπαλο τη Σλοβακία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 της UEFA.

Βοηθοί διαιτητές στον αγώνα της Ανόρθωσης ορίστηκαν οι Massimiliano Grilli και Matteo Passeri. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ιταλός Daniele Doveri.

Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Πολωνός Stanisław Speczik και παρατηρητής διαιτησίας ο Τσέχος Jiri Ulrich.