Ισοπαλία ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ 4-4 (video)

Απίστευτη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ για τη 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος A’ Κατηγορίας.

4-4 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ να παίρνει δύο φορές προβάδισμα δύο τερμάτων με 3-1 και 4-2 αλλά στο τέλος να ισοφαρίζεται στο 90ο λεπτό από τον Πιέρο Σωτηρίου.
Χαμένο πέναλτι με το Μαντούκα και δύο δοκάρια για το ΑΠΟΕΛ πρόσθεσαν στο σκηνικό του πλέον συγκλονιστικού αγώνα μέχρι στιγμής στο φετινό Πρωτάθλημα.

Το ΑΠΟΕΛ παραμένει πρώτο με 31 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Απόλλωνα ενώ η ΑΕΚ ανέβηκε στους 22 βαθμούς, παραμένοντας στην 4η θέση.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Εγγλέζου στο 14. Το ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε με τον Τζιμπούρ στο 17΄, για να πάρει και πάλι προβάδισμα η ΑΕΚ με τον Καντέ στο 19΄ ενώ ο Λαρένα στην εκπνοή του ημιχρόνου με μακρινό σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ΑΕΚ.

Ο Τζιμπούρ με κεφαλιά στο 46΄ μείωσε σε 3-2 για το ΑΠΟΕΛ αλλά ο Καντέ είχε και πάλι απάντηση, σημειώνοντας το 2-4 στο 55΄, εκμεταλλευόμενος λάθος του Αμορίν.

Στο 74΄ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Τόνιο απέκρουσε πέναλτι του Μαντούκα.

Η συνέχεια ανήκε στον Πιέρο Σωτηρίου ο οποίος σκόραρε στο 85¨ και στο 90΄ διαμορφώνοντας το τελικό 4-4. Ο διεθνήςεπιθετικός σκόραρε με ισάριθμα σουτ, έχοντας μπει προηγουμένως ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρίστος Νικολαϊδης.