Ιντζέ προς Ερντογάν: Tελείωσες, εγώ δεν είμαι τερματοφύλακας, είμαι επιθετικός

Ιντζέ προς Ερντογάν: Tελείωσες, εγώ δεν είμαι τερματοφύλακας, είμαι επιθετικός

Πάνω από ένα εκατομμύριο κόσμου συγκεντρώθηκε στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης,  στη τελευταία μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Μουχαρέμ Ιντζέ, βασικού αντιπάλου του Ταγίπ Ερντογάν για την προεδρία στις τουρκικές εκλογές.

Στην ομιλία του στη Σμύρνη συγκεντρώθηκαν περίπου τρία εκατομμύρια οπαδών του.

Ο Ιντζέ έχει μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει 107 προεκλογικές ομιλίες σε 65 πόλεις μέσα σε 51 ημέρες. Απόψε αναχωρεί άλλωστε για τη Γιάλοβα οικογενειακώς , για να ψηφίσει.

Το βασικό μήνυμα του Μουχαρέμ Ιντζέ στην τελευταία ομιλία σήμερα ήταν το «Ερντογάν τελείωσες!», αντιδρώντας βέβαια στη διακοπή της ομιλίας του από 3 κανάλια εθνικής εμβέλειας, προκειμένου να μεταδώσουν την ομιλία του Ερντογάν την ίδια ώρα. «Θα μηνύσω τις τηλεοράσεις που έκοψαν τη δική μου ομιλία για να μεταδώσουν του Ερντογάν. Ερντογάν τελείωσες!», είπε χαρακτηριστικά ο Μουχαρέμ Ιντζέ.

Όταν άρχισε την ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος στη συνοικία Μπεϋλίκντουζού δεν είχε ακόμη τελειώσει την ομιλία του στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης ο Ιντζέ και τότε 3 εθνικής εμβέλειας κανάλια (CNN Türk, NTV, ATV) διέκοψαν να μεταδίδουν την ομιλία Ιντζέ για να μεταδώσουν του Ερντογάν. Το αντιλήφθηκε ενώ μιλούσε ο Ιντζέ και από το βήμα προειδοποίησε τα κανάλια ότι θα τους κάνει μήνυση μετά από αυτό.  Στη συνέχεια τα κανάλια έδειχναν και τις δύο ομιλίες και έδιναν φωνή πότε στον έναν πότε στον άλλον, εναλλάξ.

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ κάλεσε σε 36ωρη επιστράτευση τους οπαδούς του κόμματος και ψηφοφόρους για το ενδεχόμενο νοθείας, ενώ διαμήνυσε επίσης του Ερντογάν «εγώ δεν είμαι τερματοφύλακας, είμαι επιθετικός».