Ινδία: Απεβίωσε 76χρονος… που αφήνει πίσω του 38 συζύγους, 89 παιδιά και 36 εγγόνια! (Video)

Ένας 76χρονος άντρας, για τον οποίο πιστεύεται πως ήταν αρχηγός της πολυπληθέστερης οικογένειας του κόσμου, πέθανε πρόσφατα στην Ινδία.

Ο Ziona Chana, που ήταν επικεφαλής μιας θρησκευτικής αίρεσης που πίστευε στην πολυγαμία, έφυγε από τον κόσμο την Κυριακή, αφήνοντας πίσω συζύγους, παιδιά και εγγόνια.

Ο άνθρωπος που αφήνει πίσω του 38 συζύγους, 89 παιδιά και 36 εγγόνια

Ο Chana, ο οποίος υπέφερε από διαβήτη και υπέρταση, πέθανε αιφνιδίως την Κυριακή. Παρά το γεγονός ότι τον αποκαλούν «αρχηγό της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο», κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό της φαμίλιας.

Κάποιες πηγές τον θέλουν να έχει 39 γυναίκες, 94 παιδιά, 33 εγγόνια και ένα δισέγγονο (181 ανθρώπους). Η οικογένεια έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση και κάποιοι ισχυρίζονται ότι είχε μπει και στα Ρεκόρ Γκίνες.

Ο Chana και οι οικείοι του είχαν μετατρέψει το μικρό χωριό στα βορειοδυτικά της Ινδίας σε τουριστικό αξιοθέατο, την ίδια ώρα που η ιδιαίτερη ζωή του είχε καταλήξει πολλές φορές στα πρωτοσέλιδα.

Η οικογένεια ζούσε σε ένα τετραώροφο κτίριο με 100 δωμάτια. Οι γυναίκες του μοιράζονταν έναν κοιτώνα δίπλα στα προσωπικά διαμερίσματα του Chana.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Chana ήταν γεννημένος το 1945 και γνώρισε την πρώτη του σύζυγο στα 17 του. Η οικογένειά του ασπαζόταν μια χριστιανική αίρεση, με 2.000 μέλη, και ζούσαν όλα κοντά του.