Ικανοποίηση εκφράζει η κυβέρνηση για ψήφιση του νομοσχεδίου

Την ικανοποίηση της εκφράζει η κυβέρνηση  για την ψήφιση του νομοσχεδίου “που διαφοροποιεί και εκσυγχρονίζει τη διαδικασία εκποιήσεων, έχοντας μάλιστα εγκριθεί χωρίς ουσιαστικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις, και του οποίου το περιεχόμενο γίνεται αποδεκτό και από την Τρόικα”.

Σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ανέφερε ότι  “την ίδια ώρα, η Κυβέρνηση θα αξιολογήσει πολύ προσεκτικά το περιεχόμενο και τις πιθανές επιπτώσεις αριθμού άλλων προτάσεων Νόμου που, επίσης, έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων”.

Ταυτόχρονα η Κυβέρνηση θα εργαστεί για την πλήρη και έγκαιρη εφαρμογή του Νόμου περί αφερεγγυότητας ως το κύριο δίκτυ ασφαλείας για προστασία των ευάλωτων ομάδων των συμπατριωτών μας, προσθέτει ο Εκπρόσωπος.

Καταλήγοντας, σημειώνει ότι σκοπός της Κυβέρνησης είναι η προώθηση εκσυγχρονιστικών ρυθμίσεων κατά τρόπο που να διασφαλίζουν πρώτιστα την προστασία των ευάλωτων ομάδων, ενώ ταυτόχρονα να εγγυώνται την πορεία ανάκαμψης και σταθεροποίησης της οικονομίας.