“Ιατρείο Της Αγάπης” και στη Λεμεσό

Το Ιατρείο της Αγάπης, το κοινωνικό ιατρείο αλληλεγγύης επεκτείνει τη δράση του και στη Λεμεσό, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας και φάρμακα, δωρεάν.

Το Ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Σάββατο (09:30-13:30) και κάθε Κυριακή (10:00-13:30) στην κλινική Χρυσοβαλάντου, στην οδό Ιερού Λόχου 6, στην περιοχή Κάψαλος, εξυπηρετώντας έκτακτα παθολογικά περιστατικά. Οι γιατροί του Ιατρείου έχουν τη δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων όπως επίσης και τη χορηγία παραπεμπτικών για δωρεάν εξέταση από εθελοντές γιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Δικαιούχοι λήπτες των υπηρεσιών του Ιατρείου είναι άνεργοι οι οποίοι θα προσκομίζουν την κάρτα ανεργίας, χαμηλόμισθοι κάτω των 800ευρώ μηνιαίως οι οποίοι θα παρουσιάζουν απόδειξη της τελευταίας τους μισθοδοσίας και παιδιά. Απαραίτητο στοιχείο για την εξυπηρέτηση ασθενών είναι η επίδειξη της Ευρωπαϊκής πολιτικής ταυτότητας.

Όσες εταιρείες επιθυμούν να προσφέρουν φάρμακα ή αναλώσιμα υλικά και όσοι ιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί αλλά και πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντικά στο έργο του Ιατρείου της Αγάπης να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση στο τηλέφωνο 25339733.