Θύμωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με σχόλιο για το κορμί της: «Δεν ανέχομαι μπούρδες»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε στο σώμα μας, όσα κιλά και αν ζυγίζουμε. Η γνωστή ηθοποιός, χθες, κοινοποίησε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό στην οποία μίλησε για την αυτοπεποίθηση.

 

View this post on Instagram

 

Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι “σαν” αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ. 🙏 #AerieGR #AerieREAL #bodypositivity #inspirationoftheday #curves #7mothspostpartum #notyourordinarymom #ninjamom #potd #momof2 #momlife Swimsuit by @americaneaglegr Shot by @mariadelakou

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

«Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι «σαν» αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ».

Αυτή η ανάρτηση της ηθοποιού είχε μεγάλη απήχηση και φυσικά πολλά σχόλια. Όμως, ένα αρνητικό σχόλιο εξόργισε την Πηνελόπη με αποτέλεσμα να απαντήσει. Το σχόλιο που την εξόργισε έγραφε: «Έλα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτό σου και τέτοιες …. Μην το παίζετε χαλαρές και άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς. Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι».

Δείτε το σχόλιο παρακάτω:

Όπως ήταν λογικό, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε έξαλλη με όλα όσα έγραψε η συγκεκριμένη κοπέλα και δεν άργησε να δώσει τη δική της απάντηση λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν είναι κομπλεξική και πως δεν ανέχεται «μπούρδες» στον λογαριασμό της.

Δείτε το βίντεο: