Θρίλερ για τον εντοπισμό της 6χρονης – Άντρες της ΕΜΑΚ κατεβαίνουν στο φρεάτιο

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απίστευτη υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριος με τον εντοπισμό πτώματος  της 38χρονης Marry Roze από τις Φιλιππινες,  που είχε εξαφανιστεί με την 6χρονη κόρη της.

Μετά την παραδοχή του 35χρονου και με όσα έχουν οι Αρχές ενώπιον τους ο 30χρονος δεν έχει ανάμειξη στην υπόθεση της δολοφονίας της Marry Rose και της εξάχρονης Sierra.

Ο 30χρονος που τελούσε υπό κράτηση από το βράδυ της Πέμπτης μαζί με τον 35χρονο, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς όπως όλα δείχνουν φαίνεται να έπεσε θύμα πλεκτάνης του 35χρονου, σχετικά με την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος του Μιτσερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αφέθηκε ελεύερος από τις Αρχές αφού μέχρι στιγμής φαίνεται να μην προκύπτει τίποτα εναντίον του.

Στο μεταξύ οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Sierra επαναρχίζουν αυτή την ώρα στην περιοχή του Μιτσερού αφού νωρίτερα διακόπηκαν λόγω της βροχόπτωσης.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ενώ στην επιχείρηση αναμένεται να συμβάλουν και δύτες.

Βρίσκονται σε εξέλιξη δυο μέτωπα ερευνών, σε Μιτσερό και Ξυλιάτου, με τους άνδρες της ΕΜΑΚ να κατεβαίνουν εκ νέου στο φρεάτιο