Θετική σκέψη – Η έλξη της τύχης και του πλούτου

Τα χρήματα και ο πλούτος, δεν δέχονται μόνον καλέσματα αλλά καλούν επίσης.

Όταν θέλουμε να καλέσουμε τον πλούτο πρέπει πραγματικά να τον επιζητούμε και να έχουμε αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης γι αυτόν, έτσι θα επηρεάσουμε ενεργειακά και την προσέλευσή του.

Πολλοί δεν ξέρουν καν πώς να ονειρευτούν ή να ευχηθούν κάτι, ενώ ακόμα λιγότεροι έχουν συναίσθηση του τι ακριβώς είναι τα όνειρά τους. Κάποιοι όμως, πέρα από τη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους, ξέρουν πώς να επιθυμούν γνήσια κερδίζουν τον έλεγχο της ζωής τους. Ξέρουν πως όταν σκέφτονται ότι θέλουν να αποκτήσουν κάτι, το σύμπαν μεροληπτεί υπέρ τους. Η πραγματοποίηση των ονείρων μας, των πραγματικών, ουσιαστικών «θέλω» της ψυχής μας, είναι το μόνο καθήκον που έχουμε να επιτύχουμε.

Για να τα καταφέρουμε πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια βήματα, να ξεκινήσουμε το ταξίδι και να παραμείνουμε πιστοί στις πεποιθήσεις μας.

Η προέλευση του νομού της έλξης

Ο νόμος της έλξης είναι μια αρχαία έννοια, και η προέλευσή του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Συγκεκριμένες πηγές αποκαλύπτουμε ότι ήταν ένα μυστικό που κατείχαν οι ιερείς στην Αίγυπτο και τη Βαβυλώνα, οι γκουρού στην Ινδία, οι σοφοί της αρχαιότητας – μεταξύ αυτών ο Πλάτων και ο Πυθαγόρας και οι γνώστες των μυστικών στοών, όπως οι Ιλουμινάτι και οι Τέκτονες.

Αυτή η ιδέα υπονοεί την αρχαία δυνατότητα που ενυπάρχει σε όλους μας, η οποία δεν εκφράζεται και δεν γίνεται κατανοητή πλήρως. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να φέρει την αφθονία που διακατέχει το σύμπαν, αρκεί να ακολουθήσουμε κάποια βήματα που μπορούν να επηρεάσουν την πραγματικότητα.

Τέλος, οι αλχημιστές του 12ου και 13ου αιώνα, ανέπτυξαν τη δική τους θεωρία για την έλξη του πλούτου και της εύνοιας, βάζοντας στο «σκηνικό» λίθους ή μέταλλα που τα θεώρησαν ευνοϊκά για κάποιες ομάδες ανθρώπων. Ωραία έως εδώ. Αν όμως ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αποτυγχάνουν; Αποτυγχάνουν γιατί οι ευχές τους δεν ακολουθούν τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1ο 
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: της επιθυμίας. Πρέπει να ξέρω τι ακριβώς ζητώ και να το κάνω με σαφήνεια. Π.χ. δεν λέμε «Θέλω χρήματα» αλλά «Χρειάζομαι 2.000 ευρώ για να βάλω νέο σύστημα αποχέτευσης» ή «Χρειάζομαι 1.500 ευρώ για να αποπληρώσω το δάνειό μου».

Βήμα 2ο
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: Η ευχή πρέπει να είναι θετική. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχουν αρνητικές διατυπώσεις σε αυτήν. Όχι ευχές όπως «Δεν Θέλω να κάνω πια αυτή τη δουλειά» ή «Δεν θέλω να ζω πια σε αυτή τη γειτονιά», αλλά « Θέλω να επιτύχω ως έμπορος υφασμάτων» ή «Θέλω να μετακομίσω σε αυτό το προάστιο».

Βήμα 3ο 
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: Η ευχή δεν πρέπει να είναι ζημιογόνα για άλλους. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε το νόμο της έλξης με μεγάλο σεβασμό και να μη ζητήσουμε κάτι που θα βλάψει τρίτους ή ακόμα και το περιβάλλον. Π.χ. δεν μπορείτε να ζητήσετε «Να κλείσει το απέναντι μαγαζί για να πουλάω εγώ πιο πολλά ρούχα» ούτε να ευχηθείτε «Να κοπούν τα διπλανά δέντρα για να επεκταθεί το δικό μας πάργκινγκ». Απλώς μπορείτε να ζητήσετε να έχετε και εσείς δουλειά ή να βρείτε μεγαλύτερο πάρκινγκ.

Βήμα 4ο 
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: Προσδιορισμός τουλάχιστον τριών τρόπων για την επιτυχία. Πρέπει να γνωρίσουμε αρκετές εναλλακτικές προοπτικές προκειμένου να επιτύχουμε το στόχο μας ή να φανταστούμε αρκετά διαφορετικά μονοπάτια προκειμένου να φτάσουμε εκεί. Ο συμπαντικός νόμος ορίζει ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις εναλλακτικές λύσεις. Η μία και μοναδική λύση δεν αποτελεί καν λύση.

Στον κόσμο της αλχημείας, αλλά και στο σημερινό κόσμο, τον υλικό, με βάση πειράματα που κατά καιρούς διεξάγονται σε διάφορα πανεπιστήμια ή άλλα ερευνητικά ιδρύματα, έχει πλέον επικρατήσει η άποψη πως κάποια μέταλλα ή πέτρες αποτελούν πόλο έλξης πλούτου, καλοτυχίας ή και κακοτυχίας. Όλοι μας γνωρίζουμε τις φράσεις «Ο χρυσός φέρνει χρυσό» ή «Βάλε μια πολύτιμη πέτρα στο σπίτι σου», που έλεγαν οι παλαιότεροι.

Σήμερα οι περισσότεροι από μας πιστεύουν ότι ο κιτρίνης φέρει πλούτο και το σπουδαιότερο, μας βοηθά να τον διατηρήσουμε. Αν μάλιστα συνδυαστεί με το διπλό μαγνητίτη, θα φέρει μια καλή ροή οικονομικών εσόδων στο σπίτι μας ή στην οικογένειά μας. Κλείνοντας, σας υπενθυμίζουμε πως για να ελκύσουμε πλούτο, καλοτυχία, θετική ροή, πρέπει να σκεφτόμαστε αλλά και να ενεργούμε θετικά! Καλή επιτυχία!!!

ΚΡΙΟΣ
Πέτρα: Αμέθυστος
Μέταλλο: Ατσάλι
Τυχερή ημέρα: Τρίτη

ΤΑΥΡΟΣ
Πέτρα: Σμαράγδι, πέτρα boji
Μέταλλο: Λευκόχρυσος
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πέτρα: Τουρμαλίνη, χρυσόκολλα
Μέταλλο: Υδράργυρος
Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέτρα: Φεγγαρόπετρα, κεχριμπάρι
Μέταλλο: Ασήμι
Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

ΛΕΩΝ
Πέτρα: Ρουμπίνι, μάτι της τίγρης
Μέταλλο: χρυσός
Τυχερή ημέρα: Κυριακή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πέτρα: Ζαφείρι, σαρδόνυχας
Μέταλλο: Υδράργυρος
Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

ΖΥΓΟΣ
Πέτρα: Χιαστόλιθος, λάπις λάζουλι
Μέταλλο: Μπρούτζος
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πέτρα: Δάκρυ του Απάτσι, αδάμαντας Herkimer
Μέταλλο: Σίδηρος
Τυχερή ημέρα: Τρίτη

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πέτρα: Αχάτης blue lace, οψιδιανός νιφάς
Μέταλλο: Πλατίνα
Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πέτρα: Μαύρη τουρμαλίνη, μαλαχίτης
Μέταλλο: Μολύβι
Τυχερή ημέρα: Σάββατο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πέτρα: Αγγελίτης
Μέταλλο: Ασήμι
Τυχερή ημέρα: Σάββατο

ΙΧΘΥΕΣ
Πέτρα: Ακουαμαρίνα, τιρκουάζ
Μέταλλο: Λευκόχρυσος
Τυχερή ημέρα: Πέμπτη