Θετικά τα πρώτα δείγματα για την έναρξη της τουριστικής σεζόν στην Κύπρο

Πτήσεις από το Μιλάνο προς το αεροδρόμιο της Λάρνακας θα πραγματοποιεί η easyjet, ενώ παράλληλα αναμένονται αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι Λάρνακας από το Ισραήλ, θετικά δείγματα για τον τουρισμό της Κύπρου λίγο πριν την έναρξη της θερινής σεζόν.

Η νέα απευθείας πτήση της EasyJet αρχίζει στις 27 Μαρτίου 2013 και θα πραγματοποιείται δύο φορές την βδομάδα, ενώ νέα δρομολόγια αναμένονται το προσεχές διάστημα και από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Όσον αφορά στην άφιξη κρουαζιερόπλοιων από το Ισραήλ προς το Λιμάνι Λάρνακας, τα σχετικά δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από το τέλος Μαρτίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2013 σε εβδομαδιαία βάση, ενώ κάποια από αυτά περιλαμβάνουν και διανυκτέρευση στη Λάρνακα.

Τόσο ο Δήμος Λάρνακας όσο και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας είναι σε επαφή με τις αρχές του Λιμανιού Λάρνακας ώστε να υπάρχει συντονισμός για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των τουριστών με την παροχή ενημερωτικού υλικού καθώς με την διευθέτηση της μεταφοράς τους προς το κέντρο της πόλης με αστικά λεωφορεία.