Θεσσαλονίκη: Τζογαδόρος δάσκαλος «έφαγε» τα λεφτά σχολικής εκδρομής και είπε ότι τον λήστεψαν!

Σάλος έχει προκληθεί στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης με τον υποδιευθυντή δημοτικού σχολείου, ο οποίος ξόδεψε τα χρήματα της σχολικής εκδρομής και κατήγγειλε ληστεία για να καλυφθεί.

Με έναν όχι και τόσο επιτυχημένο τρόπο, επιχείρησε ένας δάσκαλος να καλύψει τον εθισμό του στον τζόγο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα λεφτά της σχολικής εκδρομής…

Ο πρωταγωνιστής λοιπόν, ο οποίος μάλιστα είναι και υποδιευθυντής σχολείου στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, είχε 1.000 ευρώ για 3ήμερη εκδρομή της 6ης δημοτικού στην Αθήνα, όμως αποφάσισε να τα… παίξει.

Από τη στιγμή που δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τα καλύψει, έψαχνε τρόπο για να δικαιολογήσει την απώλειά τους και σκέφτηκε να σκηνοθετήσει την ληστεία του.

Έτσι, τον 53χρονο το πρωί εντόπισε στον χώρο του σχολείου, η ιδιοκτήτρια του κυλικείου, αιμόφυρτο και λιπόθυμο.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως κάπου εκεί το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Μετά από πιέσεις που δέχθηκε «λύγισε» και ομολόγησε ότι έστησε τη ληστεία του για να δικαιολογήσει την απώλεια των χρημάτων, ενώ σύμφωνα με τον ANT1, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον 53χρονο να έχασε τα χρήματα στον τζόγο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.