Θερμόαιμοι δικαστικοί υπάλληλοι διέκοψαν δίκη για φόνο….!!!!!!

Κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας δύο δικαστικοί υπάλληλοι δεν κρατιούνταν και θέλησαν να  εκτονωθούν. Η δικαστής όμως αναγκάστηκε να διακόψει τη δίκη για δολοφονία αφού οι ….ήχοι από τους δύο θερμόαιμους υπαλλήλους δεν της επέτρεπαν να συνεχίσει.

Άναυδη η δικαστής, Anna Ivaldi, ζήτησε από την εισαγγελέα να σταματήσει να μιλάει και στη συνέχεια κοίταξε ψηλά και εντόπισε το ζευγάρι να έχει παραδοθεί στο πάθος του μέσα σε ένα γραφείο δίπλα από τη δικαστική αίθουσα.

Το ζευγάρι είχε προφανώς την εντύπωση ότι το σκουρόχρωμο τζάμι πίσω από το οποίο βρισκόταν θα κάλυπτε τις ερωτικές του περιπτύξεις, αλλά το…αετίσιο μάτι της δικαστίνας μπορούσε ακόμα να τους δει.

Το περιστατικό σύμφωνα με τη Daily Mail, συνέβη σε δικαστήριο της Γένοβας στην Ιταλία, ενώ ο ένας από τους δύο υπαλλήλους φέρεται να είναι παντρεμένος.

Σύμφωνα με μάρτυρες, η εισαγγελέας, Sabrina Monteverde, είχε μόλις ξεκινήσει να αγορεύει για την εκδικαζόμενη υπόθεση της δολοφονίας ενός ανθρώπου στο λιμάνι της πόλης την περασμένη χρονιά από ένα Μαροκινό.

Πηγή του δικαστηρίου ανέφερε: «Ξαφνικά ακούστηκαν περίεργοι θόρυβοι και η δικαστής ζήτησε να γίνει διακοπή. Κοιτώντας προς το βάθος της αίθουσας είδε δύο… γυμνά σώματα. Όταν όλοι γύρισαν προς εκείνο το μέρος, ήταν εντελώς ξεκάθαρο τι συνέβαινε μέσα σε εκείνη την αίθουσα. Κάποιοι έκαναν σεξ. Θα πίστευαν ότι δε μπορούσαν να τους δουν, χάρη στο σκουρόχρωμο γυαλί».