Θερίζει νέους ο μολώχ της ασφάλτου- Τέταρτο θύμα σε λίγες μέρες

Βαρύς είναι ο φόρος που πληρώνει η κυπριακή κοινωνία σε νεανικό αίμα στο Μολώχ της ασφάλτου το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο οποίος φαίνεται ότι προτιμά να κτυπά τα ξημερώματα…

Στους τέσσερις έφτασε ο τραγικός απολογισμός των νέων που έχασαν την ζωή τους ξημερώματα σε θανατηφόρα δυστυχήματα τις τελευταίες μέρες.

Η αρχή έγινε με το θάνατο δύο νέων και ο κρίσιμος τραυματισμός ενός τρίτου σε θανατηφόρο δυστυχήματος που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 25 Απριλίου στο δρόμο Αστρομερίτη – Ευρύχου παρά τον Ατσά.

Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, με συνοδηγό 22χρονο και συνεπιβάτη 21χρονο, παρέκλινε της πορεία του και προσέκρουσε αρχικά σε όχθο και στη συνέχεια σε δέντρο, ενώ ακολούθως, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.

Την επόμενη μέρα άλλος ένας νεαρός έσβησε στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα αυτή τη φορά στην Λάρνακα. Ο 23χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε κάγκελα οικίας και σε ηλεκτρικό πάσσαλο στις πέντε τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Μακαρίου παρά το λιμάνι Λάρνακας.

« Κόκκινη» βάφτηκε η άσφαλτος και χθες σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο, με θύμα τον Ανδρέα Αρέστη, 18 ετών, στρατιώτη από την Πάφο.

Το δυστύχημα συνέβη στις 4:45 το πρωί όταν 18χρονος Δημήτρης Ανδρέου, οδηγώντας το αυτοκίνητο του στο δρόμο Καλέπειας – Πολεμίου με κατεύθυνση το Πολέμι και με συνοδηγό επίσης 18χρονο τον Ανδρέα Αρέστη, στρατιώτη, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του αρχικά προς αριστερά και συνέχεια προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε ανάχωμα στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Μετά τη σύγκρουση το όχημα ανατράπηκε.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει και ας ελπίζουμε να μην θρηνήσουμε άλλα παιδιά…

Πωπ