Θα “νοικοκυρέψει” το ΡΙΚ ο Χάσικος

Ο Υπουργός εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος φαίνεται αποφασισμένος να νοικοκυρέψει το ΡΙΚ, οικονομικά και διοικητικά.

Ο ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να συγκρουστεί, εάν χρειαστεί, με τα γνωστά κατεστημένα  και τις εγκατεστημένες αντιλήψεις  που ο κυπριακός λαός έχει διαπιστώσει εδώ και καιρό  και ζητά όπως γίνει πλήρης έρευνα  και εξυγίανση με σωστούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις.

Ο Κυπριακός λαός συμφωνεί στην πλειοψηφία του ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι αναγκαία και χρήσιμη σε ένα ευρωπαικό κράτος.

Η ασύδοτη και αδίστακτη κομματοκρατία η οικογενειοκρατία, η ευνοιοκρατία και γενικώς όλα το ρουσφέτι πρέπει να κτυπηθεί στη ρίζα του.

Ο Σωκράτης Χάσικος διακηρύσσει ότι θα κάνει πλήρη αναδιάρθρωση στο ΡΙΚ διότι αν και υπάρχει ικανότατο προσωπικό εντούτοις σε κάποια προγράμματα υστερούν σε ποιότητα.

Ο υπουργός εσωτερικών θα πετύχει το στόχο του διότι έχει δίπλα του το Κυπριακό λαό ο οποίος πλέον απαιτεί κάθαρση και εξυγίανση σε όλους του τομείς. Απαιτεί το κρατικό κανάλι να βρεθεί στα επίπεδα που του αξίζουν.

Αν ο Σωκράτης Χάσικος πετύχει τους στόχους του στο ΡΙΚ, τότε ίσως να είναι η μεγαλύτερη καταξίωση της υπουργικής του θητείας.

Εμείς ευχόμαστε να το πετύχει…