Θα εργαστώ νυχθημερόν για αντιμετώπιση των προκλήσεων

Ο Κύπριος υποψήφιος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης, εξέφρασε την ετοιμότητά του να εργαστεί νυχθημερόν προκειμένου η ΕΕ να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις ανθρωπιστικές κρίσεις, τις διενέξεις και τις καταστροφές .

Στην ιστοσελίδα της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μαζί με τις δηλώσεις του άλλων τριών Ευρωβουλευτών του ΕΛΚ- του Λετονού Valdis Dombrovskis, της Βελγίδας Marianne Thyssen και του Ισπανού Miguel Arias Cañete – που έχουν επιλεγεί από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως υποψήφιοι Επίτροποι, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρει πως νιώθει τιμή που θα συμμετέχει στην προσπάθεια υπό τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για αντιμετώπιση των τεράστιων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΕΕ σε πολλά μέτωπα.

“Χρειάζονται θαρραλέες πολιτικές αποφάσεις για ένα νέο ξεκίνημα”, σημειώνει ο κ. Στυλιανίδης και προσθέτει πως “οι ανθρωπιστικές κρίσεις, οι διενέξεις και οι καταστροφές σε όλο τον κόσμο είναι πιο μεγάλες και πιο πολύπλοκες από ποτέ. Θα εργαστώ νυχθημερόν προκειμένου να συνεχιστεί η ανταπόκριση της ΕΕ έναντι αυτών των προκλήσεων”, διαβεβαιώνει ο κ. Στυλιανίδης.