Θαύμα….. θαύμα έχει γίνει για τον Κιττή !!!

Όταν ανακοινώθηκε τη Κυριακή το μεσημέρι στο “μεγάλο” πρόεδρο της CYTA, ότι θα αφεθεί ελεύθερος, ξαφνικά έγινε το μεγάλο θαύμα….. Γιατρεύτηκε….. και έτρεξε ο ίδιος στον αστυνομικό  σταθμό της Λακατάμιας για να πάρει την απόλυση του από την αστυνομία…..

Ο ίδιος άνθρωπος όμως με το “σκατί” σακάκι, ο οποίος είχε συλληφθεί για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς, 3 μέρες πριν ήταν τόσο “άρρωστος” που αναγκάστηκε το δικαστήριο να συνεδριάσει στο νοσοκομείο γιατην  απόφαση ανανέωσης της κράτησης του……. Ξαφνικά έγινε το “μέγα θαύμα”….. Γιατρεύτηκε ο Κιττής…..

Για να φανταστείτε έγινε τόσο καλά ο Κιττής που την επόμενη μέρα πήγε πίσω στο γραφείο του στη Cyta…. Σαν να μη συνέβαινε τίποτα…. Άσε που οι υπάλληλοι τον “έφτυσαν”….

Ο “μεγάλος” πρόεδρος της Cyta, άσχετα αν γιατρεύτηκε και αν αφέθηκε ελεύθερος, θα κατηγορηθεί αργότερα από την αστυνομία όταν ολοκληρωθεί ο φάκελλος της υπόθεσης.

Ας προσέξουν όμως πλέον οι γιατροί με όλα αυτά τα ιατρικά πιστοποιητικά που δίνουν σε “ασθενείς” που βρίσκονται υπό σύλληψη….

Έφθασε  πλέον η ώρα που η πολιτεία θα πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα ενάντια σε αυτά τα φαινόμενα γιατί  κάπου έχουν ξεφύγει…. Άτομα τα οποία είναι υπό σύλληψη ας παραμένουν στα κελιά τους άσχετα με το αξίωμα τους όπως όλοι.